0

مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»
یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  11:44 AM

انواع نامه

نامه به دو دسته اصلی نامه دوستانه ورسمی تقسیم میشه

نامه دوستانه هم که اسمش روش هست ...

نامه دوستانه میتونه نامه عاشقانه باشه یا نانه های در غربت برای خانواده ودوستان باشه که دوستان تا دهه 60 باید زیاد خاطره از اینجور نامه ها داشته باشندالبته یه خاطره ام خودم اخر پست تعریف میکنم..

نامه های رسمی هم بیشتر برای فعالیتهای تجاری واداری واموزشی ویا سیاسی باشه که نامه های اداری پر کار بردترینشون هست که میتونه برای انواع ارتباطات ودرخواستها به کار برود که برای نوشتنش هم شیوه خاص خودش را دارد.وبین فرد با اوارات یا ادارات با ادارات وسازمانهتی دیگر نوشته وارسال میشود ....

یک نوع نامه هم نامه های رمزی هست که برای نوشتنش از رمزهایی استفاده میشود که که مفهومش را فقط فرستنده وگیرنده می دانند تا شخص ثالث از محتویات آن با خبر نشود وبیشتر هم کاربرد نظامی دارد..

خاطره
یادش بخیر در دوران خدمت مقدس سربازی در شهر نیشابور بودم و حداقل ماهی دوسه تا نامه برای همسرم مینوشتم من هم از نامه های رمزی استفاده میکردم وبا استفاده از علایم وخط ونقطه واشکال هندسی نامه مینوشتم واولین بار رمزها را فرستادم واز کسی هم غیر از همسرم از محتویات نامه خبر دار نمیشد البته چند وقت پیش یکی از نامه را پیدا کردم ولی هرچی فکر کردم با مغزم کلنجار رفتم نفهمیدم چی نوشته بودم .هههه....

این هم از انواع نامه ها
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 shirdel2 nargesza omiddeymi1368 rasekhoon_m Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها