0

مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 97 طرح صالحین: «نامه و نامه‌نگاری»
یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  10:46 AM

اصول وملزومات نامه نگاری

ملزومات برای نامه نگاری که مشخص است هر وسیله نوشتاری از قلم وکاغذ برای نانه کاغذی تا نامه های الکترونیکی که موبایل وکامپیوتر باید باشد تا یک نامه نوشته شود

ولی اصول نامه نگاری که مهمترین شرط نامه نگاری ها است

چون باید اول بدانیم برای چه قصدی نامه مینویسیم وبرای چه کسی می خواهیم بنویسیم

نامه میتواند برای یک دوست یا خانواده باشد یا یک اداره وسازمان میتواند یه نانه عاشقانه باشد یا یک پیام دوستانه یا یک شکواییه یا پیام تشکر و...

پس باید همه اینها را اول مشخص کنیم بعد شروع به نوشتن کنیم چون در هرکدام ازآنها لحن نوشتن و ادبیاتی که به کار میبریم متفاوت است در یک نامه به یک دوست ما با لحن دوستانه وادبیات عامیانه مینویسیم ولی برای یک اداره به صورت رسمی این کار را انجام میدهیم

یاد چیزی افتادن در قالب یه مثال برای شما میگم ..

مثلا برای شروع نامه به یک دوست مینویسند..

به نام خداونددوستی ها

سلام دوست عزیزم مدتی است که از تو بیخبرم ودلتنگت شدم و................ به امید اینکه زودتر ببینمت..
دوست دار تو Lovermohamad
ای نامه که می روی به سویش از جانب من ببوس رویش
ولی در نامه به یک اداره خیلی رسمی می نویسیم و بعداز نام خدا طرف مقابل را بصورت خیلی محترمانه مخاطب قرار می دهید..مثلا مدیرمحترم انجمن های راسخون

باسلام واحترام....

اینجانب Lovermohamad که کاربر راسخون میباشم باتوجه به ......درخواست دارم که.........

خواهشمندم دراین زمینه اقدامات لازم را مبذول فرمایید...
باتشکر
امضاء

وحتما اصول نامه نگاری باتوجه به طرف مقابل باید در نظر گرفته شود ونمیشود در نوشتن یک نامه به دوست بصورت رسمی نوشت وبرای نامه نگاری با یک اداره بصورت عامیانه مثلا تجسم کنید نامه دومم به راسخون من اخر نامه بجای تشکر بنویسم نمک در نمکدان شوری ندارد دل من طاقت دوری ندارد به نظر شما درست است .
پس حتما در نامه نگاری باید با توجه به مخاطبت لحن گفتار وادبیات نوشتن خود را تنظیم کرد واین از اصول نامه نگاری
البته کار نشد ندارد و میشود نامه را هر طور نوشت ولی اثر بخشی که دارد لحن نوشتاری وادبیات روی مخاطب خیلی مهم است.
پس در مرحله اول باید با توجه مخاطبتون واینکه را قصدتان از نوشتن نامه شروع به نوشتن کنید ...

در اخر از مدیرگرامی انجمنهای راسخون هم معذرت میخوام که اسمشون را بردم بخاطر دادن چاشنی طنز به متنم اینکار را کردم ببخشید...
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
shirdel2 nargesza omiddeymi1368 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها