0

ته چین ماهی غذای مجلسی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

ته چین ماهی غذای مجلسی
پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  12:11 PM


  

fish-butts-china

مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی :

فیله ماهی ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

تره ۱۰۰ گرم

جعفری ۱۰۰ گرم

گشنیز ۱۰۰ گرم

شوید ۱۰۰ گرم

کره ۲۵ گرم

روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ته چین ماهی :

برنج را از یکساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.

کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ترجیحاً ماهی تیلا پیا را بطوریکه تمام سطح تابه را بپوشاند.

به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آبکرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.

طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.

برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آنرا روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.

بعد از یکساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است


- منبع، پورتال آسمونی
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها