پاسخ به:در امتداد تاریکی (ماجراهای واقعی)
پنج شنبه 26 شهریور 1394 7:28 AM
هيچ گاه فکر نمي کردم به اين راحتي فريب بخورم و در دام دزدان کلاهبردار گرفتار شوم. همواره خودم را انسان باهوشي فرض مي کردم که شم اقتصادي بالايي دارم و مي توانم با سرمايه کم سود زيادي به دست بياورم اما اين بار شريکم چنان مرا فريفت که ...
اين مرد درحالي که عنوان مي کرد نه تنها در يک سرمايه گذاري ناشيانه بخشي از سرمايه ام را از دست دادم بلکه چيزي نمانده بود که با اتهام «دزدي» هم روبه رو شوم درباره چگونگي ماجرا به مشاور و مددکار اجتماعي فرماندهي انتظامي طرقبه و شانديز گفت: پس از آن که ديپلم گرفتم ديگر ادامه تحصيل ندادم چرا که مي خواستم زودتر وارد بازار کار شوم و سرمايه خوبي فراهم کنم آن زمان معتقد بودم نبايد به خاطر «مدرک» 4سال از بهترين سال هاي عمرم را در دانشگاه بگذرانم چرا که به امور تجاري و سرمايه گذاري علاقه شديدي داشتم و احساس مي کردم به جاي تحصيل بايد وارد بازار کار و تجارت بشوم اين گونه بود که پس از خدمت سربازي و با اندک سرمايه اي که پدرم در اختيارم گذاشته بود به خريد و فروش زمين، آپارتمان ، خودرو و ... رو آوردم.
وضعيت مالي من روز به روز بهتر مي شد که ناگهان با رکود بازار زمين ومسکن بخش زيادي از سرمايه ام را از دست دادم و مجبور شدم در بخش هاي کوچک اقتصادي سرمايه گذاري کنم تا بتوانم هزينه هاي زندگي ام را تامين کنم. روزها به همين ترتيب سپري مي شد تا اين که حدود 20 روز قبل يک آگهي سرمايه گذاري توجهم را به خودش جلب کرد. فردي آگهي داده بود براي پرورش پرندگان حلال گوشت نياز به شريک سرمايه گذار دارد. بلافاصله با شماره تلفن آن مرد تماس گرفتم. آن مرد که بسيار شيوا و جذاب سخن مي گفت، عنوان کرد: پرورش اين نوع پرنده سود هنگفتي دارد و در صورتي که من مکان پرورش پرندگان را در اختيارش بگذارم او نيز هزينه خريد پرندگان را مي پردازد و در سود ميليوني آن شريک خواهم بود.
من که سوداي پول دار شدن را در سرمي پروراندم. باغي را اجاره کردم و در اختيار او گذاشتم او هم تعداد زيادي پرنده حلال گوشت را در باغ رها کرد و سپس با چرب زباني بيشتر و جلب اعتماد من گفت: مي تواند پرندگان بيشتري را خريداري کند در صورتي که من نيمي از هزينه هاي آن را پرداخت کنم ولي چند روز بعد از اين شراکت او مدعي شد دزدان همه پرندگان را به سرقت بردند و من بايد 20ميليون تومان به او خسارت بدهم چرا که مدعي بود چون باغ در اجاره من است احتمال مي دهد من پرندگان را سرقت کرده باشم اما خوشبختانه پس از شکايت من ماموران انتظامي دزدان پرندگان را دستگير کردند و مشخص شد آن مرد خود نقشه سرقت پرندگان را طرح ريزي کرده و خودش همه آن ها را به سرقت برده است بدين ترتيب شريکم نيز دستگير و اعتراف کرد با همين شگرد از 2نفر ديگر هم کلاهبرداري کرده است...
ماجراي واقعي با همکاري فرماندهي انتظامي طرقبه و شانديز
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست