با درودی بی پایان
خیلی ها فکر می کنند من برا جایزه فعالیت می کنم ،کاملا در اشتباهید ،من برای جایزه فعالیت نمی کنم ،حتی اون روزی که پایم رادر راسخون گذاشتم فقط وفقط برای اینکه دانش ام را با شما ها در امر وبلاگ نویسان در میان بگذارم وارد شدم ،حتی خبر نداشتم از جایزه دوره ای خبری هست .هدف من خیلی بالاتر از اینا بود ،به چشم هم می تونید برید ببینید ،انواع کارهایی که در از 8آبان 92تا به حالا انجام دادم نشان دهنده عزم وجزم ملی وفرهنگی من در پیشبرد اهداف جامعه وبلاگ دوستان تو راسخون بوده ،اگه بیانیه منتشر کردم واز زبان دیگر مدیران ودیگر کاربران حرف زدم ،فقط وفقط دلسوزی ام بود ،چون دارم می بینم این سایتی که با کاربرانش این همه رفاقت دارد وکاربر محور شده حیفه که به اون 21بند عمل نشود ،دلم می سوزد وواقعا دلم می سوزد .متاسفم برای این همه نقدی که به آن بیست ویک بند انتقادی وپیشنهادی بود .واگر در دوبندی به جوایز کاربران اشاره کردم و،فقط وفقط مسایلی بود که اتاق چت درباره جوایز کاربران به بحث ونقد گذاشته شده بود
شما به من گفتید که ((این رو به یاد داشته باشیم ماحقوق بگیر راسخون نیستیم نبودیم.نخواهیم بود.پس نباید انتظارخاصی ازسایت راسخون داشته باشیم.پس باید به دنبال هدف اصلی خودمون که ذکر کردم باشیم نه چیزی دیگه.))این را به یاد داشته باشم ،دآخه اگر قرار به حقوق وجایزه بود که بیخیال تالارم می شدم وفقط شبی 5دقیقه می آمدم ویه مطلب می گذاشتم ومی رفتم :این همه وقت نمی گذاشتم کتابچه تولید کنم ،با مدیر روابط عمومی میهن بلاگ ایمیلی صحبت کنم وباشگاه وبلاگ نویسان را پیاده سازی کنم ،اینقدر وقت نمی گذاشتم شروع به مجله مجازی راسخون بلاگ کنم ،این همه ذهنی سازی کنم وذره بینی بسازم که مشکلات وبلاگ نویسان برطرف شود ،آنلاین شوم به تمامی سوالات صندوق پیام جواب بدهم،شورای وبلاگ نویسان را تشکیل دادیم ،این همه فکری وارایه پیشنهاد در تهیه ویژه نامه روز جهانی وبلاگ که نه شهریور سال 93برگزار شد وپیشنهاد تقدیر نامه برای آن ها ،آیا شما اینها را نمی بینید ؟ .افتخار می کنم که این کاررها را انجام دادم ،ولی به خاطر جایزه نبود ،به خاطر حقوق نبود ،در اشتباهی خانم برخوار ،متاسفم که این لقب را به من می دهید ،واقعا متاسفم .