يک بغل آرامش
شنبه 29 فروردین 1394 8:35 AM
گروه خانواده و مشاوره - بيشتر ما هميشه براي انجام کارهايمان عجله داريم، چند کار را به طور همزمان انجام مي دهيم و سعي مي کنيم براي همه آدم ها همه کار بکنيم و به ندرت وقت کافي براي خودمان مي گذاريم. با اين حال، همه ما در جست و جوي آرامشيم، اما معمولا آن چه را که لازمه دستيابي به آن است انجام نمي دهيم و دنبال راه هايي براي به دست آوردن آرامش مي رويم که فقط هرج و مرج زندگي مان را بيشتر مي کند.
در دنياي پر اضطراب و سراسر استرس امروز، آرامش و راحتي خيال نعمتي است که بسياري آرزوي آن را دارند اما براي رسيدن به آرامش تنها آرزو کافي نيست بلکه بايد قدم پيش نهاد و کاري کرد. به گزارش عصر ايران، آن چه در پي مي آيد برخي تکنيک هاي روانشناختي است که ضمن کمک به رفع تشويش و نگراني، آرامش، نشاط و شادي را در زندگي ما رونق مي بخشد.
1 -به خدا توکل کنيد: هرچه ارتباط شما با خداوند بيشتر و بيشتر شود، آرامش و نشاط بيشتري را در خود تجربه مي کنيد و هر چه ارتباط شما با خدا محدودتر شود، ترس و اضطراب بيشتري بر شما چيره مي شود.
2 -بودجه و خرج و مخارج تان را از نو ارزيابي کنيد: هرچند پول لزوماً آرامش را به همراه ندارد، اما فقر و مديريت نکردن منابع مالي حتماً آرامش را از ياد و خاطر ما خواهد برد. پس خرج و مخارج هاي غيرضروري را قطع ودرآمد خود را بهتر مديريت کنيد.
3 -انعطاف پذير باشيد: جالب است بدانيد اگر تنها يک بذر در باغ خاطر خود بکاريد و آن بذر ضامن موفقيت شما باشد، بذر انعطاف پذيري و نرمش است چراکه اين ويژگي باعث مي شود همواره بتوانيد نظرات و عقايد خود را اصلاح کنيد. همه ما در طول زندگي خود به شرايطي بر مي خوريم که کنترل آن ها از اختيار ما خارج است. در اين شرايط، قابليت انعطاف ما تنها ضامن موفقيت مان در درازمدت است. نيازي به گفتن نيست که ميزان شادماني ما هم وابسته به همين عامل است چراکه در هنگام توفان، درختان سخت مي شکنند اما شاخه هاي نرم، خم مي شوند و سالم مي مانند.
4 -اعتماد به نفس تان را بالا ببريد: اعتماد تزلزل ناپذير به خويشتن، احساسي است که همه ما به آن نياز داريم. اگر مي خواهيد هميشه حتي در شرايطي که براي اولين بار با مشکلي مواجه مي شويد به خود اعتماد داشته باشيد، تنها راه حل داشتن ايمان به توانمنديهاي خودتان است.
5 -خوشرو باشيد: بين شادي دروني و لبخند ظاهري تفاوت زيادي است. خوشرويي، اعتماد به نفس شما را زياد و زندگي را دلپذيرتر مي کند و سبب مي شود اطرافيان شما نيز خوشحال تر شوند. شادي و خوشرويي، ترس، آزردگي، خشم، ناکامي، ياس، افسردگي و احساس ناتواني را تا حد زيادي زايل مي کند. هر اتفاقي که در اطراف شما بيفتد و هر مشکلي که ايجاد شود، قدر مسلم اخم و کج خلقي وضع را بهتر نخواهد کرد.
7 -براي هر هفته تان برنامه ريزي کنيد: تا آن جا که در توانتان است طبق برنامه ريزي هايتان جلو برويد، اما اين را هم بايد بدانيد که بعضي اوقات لازم است برنامه تغيير کند. اوقات فراغت تان را مشخص و برنامه ريزي کنيد که در آن اوقات سرگرمي هاي محبوب تان را انجام دهيد.
8 -خيرخواه ديگران باشيد: هيچ احساسي دلپذيرتر از اين نيست که شما در هر مقامي که باشيد، کاري کنيد يا چيزي بگوييد که فقط در جهت منافع و مصالح خودتان نباشد بلکه در زندگي نزديکان و اطرافيان شما و حتي در زندگي کساني که اصلا نمي شناسيد، تاثيري مثبت داشته باشد. ما بايد نه تنها به زندگي خود بلکه به زندگي ديگران نيز توجه کنيم و از اين راه احساس خيرخواهي و کمک به ديگران را در خود به وجود آوريم. اگر طوري نسبت به خود و ديگران بخشنده باشيد که بدانيد زندگي شما موثر و وجود شما مفيد است، خود را بيشتر با ديگران مرتبط مي يابيد و احساس افتخار و اعتماد به نفس پيدا مي کنيد.
روزنامه خراسان
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست