0

khodaeem1 مهمان سوژه هفته

saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

پاسخ به:khodaeem1 مهمان سوژه هفته
یک شنبه 30 فروردین 1394  2:22 PM

1- توی یک خط معرفیش کن. آقای محسن خدایی مدیر محترم تالار گردشگری
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ 20D20
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام خانوادگی ایشون + نمی دونم دگ تفنگ M1 ، تانک M1 و .... 
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ آواتارشون که نشان دهنده مسئولیتشونه امضاشونم که حرف دل بسیاری از آدما همراه با صلوات بر برترین مخلوق جهان و اهل بیتشون هست
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ عااااااااااااااااااااای نون خشکیه ... نه ببخشید عالی
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ ایشون ماشاءالله تو همه زمینه ها فعالن هر پستشون هم از اون یکی پربارتر
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ نمی گم ثوابش کم نشه
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ من که نه ولی فکر کنم ایشون یکم خاطرشون از من رنجیده - من از این تریبون مراتب عذرخواهی خود را به آن مقام محترم رسانده و از ایشان طلب عفو و گذشت دارم.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ 
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. پست های اتاق چت
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. نخیر
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ دوبارتا نخیر
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ فکر کنم یکم افکار امپرالیسم و سوسیالیسم تو تفکراتشون اثر گذاشته هر چند میشه اثراتی از میلیتاریسم و پوپولیسم نیز پیدا کرداآخه اینا چه سوالاتیه از آدم می پرسین؟
15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ چون چرا داره جواب نمی دم
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ مدیر موسسه!
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ استاد
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خیلی شدید برخورد می کنن یه بار با من برخورد کردن الانم دنده هام تیر میکشه
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟آقا فرشون
20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ یس
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! میگن یکی از بهترین اعمال انفاقه،شماره حساب بدم؟
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ برادر از روزی بترس که می پرسن چرا سید مملکت رو(خودمو میگما) نبخشیدی؟
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ بذار ببینمش اونوقت می گمangry
24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ اوکی

وبلاگ1.png (600×338)sign1.gif (240×50)وبلاگ1.png (600×338)

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 zare58 shirdel2 salma57 lovermohamad ali_kamali borkhar shayesteh2000 khodaeem1 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها