0

khodaeem1 مهمان سوژه هفته

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:khodaeem1 مهمان سوژه هفته
شنبه 29 فروردین 1394  11:54 AM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن.   خدایی عزیز دوست بامرام راسخونی

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خیلی عاليه....... علیرغم اینکه آشنایی باهم نداریم برخوردش بامن خیلی خوب بود .....
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ فامیلیه خودشه خوبه
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضاش جالبه ولی کلا آواتارهای مدیران راسخون اصلا جذاب نیست.
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ یکی از کاربران خیلی فعال وهمیشه انلاینه

6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ پستهای زیادی میزاره وو70درصد پستاش جالب ونامبروان هستن
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ براستش به خدا چیز خاصی الان به ذهنم نمیرسه ..

8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ هییی.. از کجاش بگم وکدومش را بگم(شوخی)
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ خوش خلقی وروابط اجتماعی بالا وبامرامی از خصوصیات بارزش هست...
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ این مورد را در یک پست تخصصی دیگر باید مفصل بحث کنیم..(شوخی)
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. تنها خاطره ای که دارم مربوط به اسم کاربریشون هست که فکر میکردم خادم هست وهمش به این اسم صداش میکردم تا متوجه شدم فامیلیشون خدایی هست شانس اوردم متوجه شدم چون داشت شاکی میشد کار به یقه گیری میکشید..ووولاااا..(شوخی)

12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. نه چیز خاصی نیست فقط اخلاق ومرام حسنه اش را تقویت وحفظ کنه...

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ ننه عمرا بشناسم ..ان شالله زیارتشون کنیم...

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ خیلی خوب است فکر کنم یجورایی تو بعضی مسائل مثل هم هست تفکراتمون...

15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ بخاطر روابط اجتماعی وبرخورد خوبش فکر میکنم تو روابط عمومی خوب فعالیت کنه/span>

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ اگه مقامها دست من بود که رئیس جمهورش میکردم ...ووولااا

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ نمی دونم ..ولی من خدایی بامرام صداش میکنم

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟  بسیار عالی..

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ نمدونم.....

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟اتا حالا که قولی ازش نگرفتم ولی حدس میزنم خوش قول باشه.

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! چششه مایی با مرام...

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از امپول حتما میترسه چون درد داره...البته باید تست بشه بعد جواب واقعی را به شما بدم

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ چیزی ازش نمیخام..همون یه ماچ بده کفایت میکنه

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟حتما دقیق وبا برنامه ریزی هست ..ما که هر روز با حدیثش در اتاق چت صبحمون را شروع میکنیم البته بعضی ردزها تاخیر داره اونهم حتنا بخاطر شبکاری هست ...

💖باآرزوی بهترینها وشادی وسلامتی در پناه خدا وموفقیت روز افزون برای خدایی بامرام💖

💞یاحق💞
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 khodaeem1 ravabet_rasekhoon siryahya zare58 salma57 amirali123 shayesteh2000 ahmadfarm f3080h517 ria1365 kordabadi saeidfarajpour lovermohamad ali_kamali borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها