0

مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»
پنج شنبه 3 اردیبهشت 1394  8:06 AM

نقل قول ria1365

"ســــــــــــــؤال ویـــــــــــــــــــــژه"

** شما بعنوان یک جوان یا یک شهروندی که در خانواده خود جوان جویای کار دارید چه پیشنهادهایی میتوانید به دولت محترم برای رفع مشکل بیکاری و حتی ریشه کن کردن ان داشته باشید  

درود برهمه دوستان گل راسخونی وتشکرازسید عزیز بخاطر سوال بجاشون

کشور ما از نظر داشتن جوان مستعد وتحصیل کرده که در زمینه اقتصاد فعالیت وبرنامه ریزی میکنند چیزی کم ندارد ولی مشکل اصلی کشور ما در قسمت اجرای برنامه هاست که درک نمیکنم چرا هنیشه با مشکل برخورد میکنه وبه سرانجام نمیرسه ؟؟!!!
البته در این سالها چیزهایی مثل اختلاس وحیف ومیل بیت المال زیاد شده و واسطه ایجاد کردن برای انجام طرحها خیلی از این مشکلات را بوجود اورده مثل نداشتن امنیت شغلی حتی برای کارگران ویا قانع شدن به حقوق کم بخاطر شاغل بودن که ازدیاد شرکتهای پیمانکاری وکمبود شغل باعث آن شده است....
یکی از بهترین طرحها بنگاههای زودبازه بود که اگر با برنامه پیش میرفت خیلی از مشکلات بیکاری جامعه را حل میکرد..ولی چون طرح عجولانه اجرا شد به نتیجه نرسید ودر خیلی موارد نتیجه عکس داد...
به نظر من یکی از کارهای که دولت میتواند بکند اتمام طرحهای نیمه کاره است که در همه استانها وجود دارد وفقط شده مایه رای گرفتن نمایندگان مجلس به بهانه راه اندازی آنها
در منطقه خودم سوادکوه طرح کک سازی شاید نزدیک به 10 سال است میخواهد اجرایی شود ولی هر دفعه ردیف بودجه اختصاص داده میشود ولی باز به سال بعد موکول میشود وباز این چرخه ادامه دارد یا در شهر قایمشهر کارخانه نساجی مازندران که علیرغم فروخته شدن بیشتر زمینها وساختمانها به شرکت سایپا باز نماینده ها انرا علم میکنند برای رای گرفتن که اگر هرکدام از این طرح ها در این حدود 10 سال اجرایی میشد مشکل اشتغال منطقه وشهرهای همسایه هم حل میشد ولی همچنان به سالهای بعد موکول میشود تا نماینده جدید بیاید تا وعده سرخرمنی به مردم بدهد متاسفانه.....

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ahmadfarm ria1365 omiddeymi1368 nargesza shirdel2 Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها