پاسخ به:مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»
دوشنبه 31 فروردین 1394 8:56 PM
نقل قول ria1365
نقل قول ehsan007060
سلام علیکم
اولا تکلیف مشخص کنید این نظریه از نظریه های استوار هست و میتونه عملی بشه و اثبات شده یا اینکه گفتید: منم نگفتم که این نظریه همیشه عملیه بلاخره مبنای قضاوت شما چیه؟ قبول دارید یا نه؟! صرف اینمه یک نظریه تدریس میشه دال بر صحیح بودنش نیست و همینطور که خودتون گفتین بلافاصله بهش ایراداتی وارد شد! از این رو بنده عرض کردم نظریه 70 سال پیش بدرد این بحث نمیخوره!!!
ثاتیا اگر قراره مبنای بحث یک نظریه خاص بشه کلا باید روند بحث همون نظریه باشه نه اینکه خودمون همون نظریه نقض کنیم و بگیم:چطور میتونم نیازهای سطح اول رو ارضا کنم نیاز به خوراک مثلا چطور باید برطرف شه مثلا بگیم با دزدی؟(این مورد کل نظریه استاد مزلو از اساس نابود کرد!!!)
در مورد امنیت که سطح دوم نظریه مزلو هست چی؟ باز هم قبلش باید شهروند اشتغال داشته باشه؟!
سلام
در مورد حرفای حضرتعالی باید عرض شود وقتی اکثر علمای علم مدیریت نظریرو قبول کردند لا اقل کلاسیک ها دیگه حرف من یا شما زیاد اهمیتی نداره و فقط در مقام بحث و چلنج میتونه استفاده بشه و لاغیر *اثبات شده هم هست اگر باور ندارید میتوانید به اساتید دانشگاههای شهرتون یسر بزنید و ازشون درباره این نظریان و تئوریهای محتوایی سوال فرمایید.
ولی در مورد نکته اخرتون باید بگم بعضی نیازها هستند که برای اینکه به درجه ارضا برسند یک دسته عوامل باید کنار هم باشند تا بثمر برسه مثل اون مورد امنیت "امنیت رو در وهله اول دولتها بوجود می اورند با هماهنگی چند سازمان دیگر
از نظرات شما هم استفاده کردیم و این بحث رو تمام شده اعلام میکنم تا بحث به بیراهه نرود چون مبحث جاری درمورد بیکاری و اشتغال جوانان کشورمون میباشد
خوشحال میشویم نظرات شما رو در مورد سوالات طرح شده بدانیم
در مورد بحث نظریه های مدیریتی اگر مجالی باشه میتوان در تالارهای مناسب به گفتگو نشست.
موفق باشید
سلام
در مورد بحث نظریه های مدیریتی باید بگم که شما خودت به اون استناد کردی و بحث شروع کردی!
ثانیا پیشنهاد میکنم یک بار دیگه از ابتدا بحث بنده و خودت بخون تا متوجه تناقضی که در صحبتهات بود بشی!
ثالثا با اینکه هنوزم قبول نکردم که ابتدایی ترین نیاز اشتغاله ولی چشم سر فرصت به سوالاتم جواب میدم!
متشکرم