0

مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»
شنبه 29 فروردین 1394  8:30 PM

سید جان کاملا درست هست شغل از پایه های فراهم کردن مشخصه های مثل اخلاق وکرامت انسانی هست چون شرایط را برای رسیدن به آنها در محیط کم تنش ایجاد میکنه........
دوست عزیزمون هم که ازش تشکر میکنم با مطرح کردن سوالش باعث شد بحث باز بشه وما ودوستان دیگه کاملا متوجه موضوع وجایگاه شغل در زندگی بشیم...
در حال حاظر ما خودمون چون در شرایط سخت بزرگ شدیم وبا کمترین امکانات رفاهی ومثل الان این حجم امکانات در اختیارمون نبود سعی میکنیم برای فرزندانمون بهترین را فراهم کنیم که اگر یه شغل مناسب ودرامد کافی نداشته باشیم فقط خودمون را تحت فشار قرار میدیم که عاقبتش هم میشه کم گذاشتن وقت برای خانواده وتربیت فرزند...
الان تو کمتر خونه ای تلویزیونLcdوکامپیوتر وتبلت پیدا نمیشه اکثرا دارند .وقتی خودتون میبینید میگید من هم باید برای بچه ام این امکانات را فراهم کنم همه سعی خودتون رو میکنید برای چیزهای مادی وتامین نیازهای مادی خانواده ...
یکی شغل ثابت داره وحقوق ماهیانه مشکلی نداره ولی اون کسی که بیکاره یا کار مناسب با در امد کافی نذاره چیکار میکنه ..
یا خودش را داغون میکنه برای 2 قرون یا به سمت راههای حرام میره برای پول در اوردن ....
من خودم به شخضه یادم نمیاد از خانواده چیزی خواسته باشم تا این سن غیر از خوراک وپوشاک والبته زن که خواستم ازشون ولی الان پسرم امادگی میره ازم تبلت میخاد وقتی ندارم براش بخرم مجبورم یجوری هی فکرش رو منحرف کنم یا شرط وشروط سخت بزارم براش که زمان بیشتری واسه خودم بخرم به امید آینده ودر آینده بچه بزرگتر میشه چریز بزرگتر ازم میخاد ...
به نظر شما من وقت میکنم بیشتر به تربیتشون برسم یا دراوردن یه لقمه نون حلال وامکانات رفاهیشون ....
هرکدوم از ما اگر خودمون رو جای یه شخصی که کار نداره ومسئولیت زندگی گردنش هست بزاریم حتما درکش میکنیم ..البته بمانند جوانانی که به خاطر بیکاری امیدی به تشکیل زندگی مشترک ندارند وهرچی سنشون بالاتر میره انتخابشون سخت تر وامکان افتادن به گناهشون بیشتر میشه....
تو مثالها خودم رو مثال زدم که خدا نکرده به کسی اهانت نشه
و تو تربیت فزندان خود پدرو مادر واعتقادات وطرز برخوردشون مهمه وشاید کنار مشغله فرزندان صالحی تحویل جامعه بدن اصل پدرو مادرهستند ولی بیکاری میتونه روی کمبودهای وبالطبع از لحاظ روحی وروانی روی تربیتها تاثیر خیلی بدی بزاره
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 zare58 omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها