0

زنان از مردان چه میخواهند؟

seminarema
seminarema
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

زنان از مردان چه میخواهند؟
پنج شنبه 27 فروردین 1394  10:40 AM

امروز می خواهم که به عنوان یک مرد خوب به این سئوال فکر کنید:

“زنان از شما چه می خواهند؟”

البته فکر نمی کنم که این دفعه ی اولی باشد که این سئوال به ذهنتان خطور کرده باشد.
من به عنوان یک مرد بارها این سئوال را در حلقه ی مردان دیگر شنیده ام. در هر مهمانی مردانه و یا گپ زدن های صمیمی و خصوصی، هم از زبان مردان متاهل  و هم مجرد.

به نظر می رسد که رمز گشایی زن ها یکی از اهداف مشترک همه ی مردان دنیاست. شاید در ظاهر آن را انکار کنیم، ولی به طور مخفیانه همیشه به آن فکر می کنیم و از مردان دیگر برای حل آن کمک می خواهیم.

در واقع، این سئوال، سئوالی کاملا جدی و مهم است. آن قدر جدی و مهم است که روانشناسی بزرگ چون زیگموند فروید بیش از سی سال عمر خود را صرف مطالعه و بررسی آن کرد و البته نتیجه ای که گرفت بسیار قابل ملاحظه بود!

وی گفت: “پس از بیش از ۳۰ سال مطالعه ی روح و روان زن ها وحل کردن خیلی از معماهای پیچیده خودآگاه و ناخود آگاه، هنوز جواب یک سئوال را نمی دانم و آن این است که زنان حقیقتا چه می خواهند؟”

به نظر من این حرف فروید واقعا قابل توجه است! وی مسلما دانشمندی باهوش و کوشا بود. مطمئن هستم که تمام تلاش خود را برای درک روان زنان به کار گرفته…
اما اصلا نگران نباشید، چون من می دانم که زن ها دقیقا چه می خواهند! در همین مقاله به شما خواهم گفت که چه می خواهند تا از سردرگمی خلاص شوید و کاری را بکنید که در عمل جواب می دهد!

اگر تا همین الان دارید به من می خندید، کاملا حق دارید! من مسلما استعداد و بهره هوشی در حد فروید ندارم. سی سال عمرم را نیز صرف آنالیز وبررسی روان زن ها نکرده ام اما با این حال ادعا می کنم که پاسخ این سئوال مهم را یافته ام!

البته منظورم این نیست که به راحتی پاسخ آن را یافته ام. برای درک این موضوع راه درازی را رفته ام و آزمون و خطای زیادی انجام داده ام و امیدوارم که شما با خواندن این مقاله در عمر خود صرفه جویی کنید و زودتر از من به نتایج دلخواهتان دست یابید.

مدتها پیش، زمانی که در اول راه بودم تصمیم گرفتم که از خود زن ها بپرسم که چه می خواهند. عاقلانه ترین راه حل نیز همین به نظر می رسید که از خودشان بپرسم چه می خواهند، مگر نه؟

و جالب اینجاست که خانم ها به شدت از این سئوال استقبال می کنند! کافی است که این سئوال را ظرف یک دقیقه از آن ها بپرسید. برای چند ساعت بعدی لازم نیست که شما حرفی بزنید. فقط ساکت بنشینید و گوش دهید. آنها ساعتها حرف خواهند زد! به طور کامل و با جزئیات دقیق پاسخ سئوالتان را خواهند داد و اطمینان حاصل خواهند کرد که شما کلمه به کلمه حرفهایشان را فهمیده باشید!

و من توصیه می کنم که حداقل یکبار این را امتحان کنید. از یک خانم بپرسید که فکر می کند خانم ها به طور کلی، از مردان چه می خواهند و چه انتظاراتی دارند؟

بعد از آنکه من با چند خانم در این مورد مشورت کردم، دریافتم که هر  کدام از آنها پاسخی متفاوت می دهد. حتی بعضی از آنها در بازه های زمانی متفاوت، جواب های متفاوتی می دادند!

در این مرحله بود که من به این نتیجه گیری مهم رسیدم که زن ها خودشان هم نمی دانند که چه می خواهند!

تشکرات از این پست
Lovermohamad borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها