0

كوكوی شوید باقالا

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

كوكوی شوید باقالا
پنج شنبه 27 فروردین 1394  8:29 AM

6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟



  • باقالا سبز پوست كنده: دو لیوان پر
  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد
  • پیاز كوچك: یک عدد
  • سیر: سه تا چهار حبه
  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • شوید خشك: دو قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه


چطور بپزم؟

1. باقالا‌ها را پوست بكنید و بشویید سپس سیب‌زمینی، سیر و پیاز را پوست كنده و ریز كنید. همه این مواد را داخل غذاساز یا چرخ‌گوشت بریزید و خوب مخلوط كنید، سپس شوید خردشده تازه یا خشك، تخم مرغ و ادویه‌های لازم را به آن اضافه كنید.

2. اگر می‌خواهید كوكو شكل خاصی داشته باشد آن را داخل قالب بریزید، در غیر این صورت آن را به صورت یكنواخت داخل تابه ریخته و بپزید.

3. بهتر است مواد اولیه كاملا ریز شده باشند تا كوكو خوش طعم‌تر و از نظر ظاهری یكنواخت‌تر باشد. اگر این كوكو را داخل ظرف پیركس چرب‌شده بریزید و آن را داخل فر بگذارید، روغن كمتری مصرف می‌كنید و غذای‌تان سالم‌تر خواهد بود.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها