پاسخ به:دليل گريز جوانان از مساجد چيست؟(نظرسنجي)
سه شنبه 25 فروردین 1394 7:34 PM
منم یه جوون هفده ساله ام و نظرم رو می گم
1)دليل كم شدن ميل جوانان به مسجد رفتن و نماز جماعت چيست؟
یکی از دلیل این امر به نظر من مشغول شدن جوانان به کار های بیهوده و فرهنگ نادرست استفاده از تکنولوژی های جدید هستش الآن جوونا جایی حضور پیدا می کنن که هم سن و سالهای خودشون اونجا بیشتر حضور داشته باشه که متاسفانه مسجد جایگاهش رو از دست داده یکی دیگه تهاجم فرهنگی هستش
2)آيا وجود كانون هاي فكري هنري در مساجد به جذب جوانان كمك مي كند؟
کانون های فکری و هنری مسجدها می تونن کمک کنن اما بعضی از این کانون ها به جای جاذبه داشتن بیشتر دافعه دارن، جوون رو بعد از دو سه روز جوون رو دل زده می کنه کانون های فرهنگی فکری رو باید بیشتر دست جوونا داد و بزرگتر ها در نقش مشاور باشن
3)آيا هيئت امنا در جذب و يا گريز جوانان از مسجد نقشي دارد؟
هیئت امن می تونن این کار رو کنن ولیکن بیشتر هیئت امناهای مسجدها جوون که نیستن و جوون هار رو درک نمی کنن و می خوان از همون شیوه های قدیمی برای جذب جوون ها استفاده می کنن در حالی که جوانها نسلی با اونها فرق می کنه و باید در هیئت امناها جوونها نقش پررنگ تری ایجاد کنن و حداقل بهشون فضا بدن
4) آيا مشكلات اجتماعي و اقتصادي مي تواند دليل كم شدن ميل جوانان به مسجد رفتن شود؟
از مهم ترین دلایل کم شدن میل جوانها به مسجد رفتن مشکلات اجتماعی اقتصادی هستش و جوونی که مشکلاتی اجتماعی داره و بیشتر اوقات هم از جمع گریزانه چی جوری تو مسجد ها حضور پیدا کنه
5)آيا تبليغات دشمنان دليلي براي كم شدن ميل جوانان به مسجد رفتن مي تواند باشد؟
در واقع ما امروز تو تهاجم فرهنگی هستیم چند روز پیش با چندتا از هم کلاسی هام حرف می زدم واقعا اونها اعتقادشون رو به خدا از دست داده بودن و یکیشون اصلا به خدا اعتقاد نداشت و وقتی کمی دقت کردم دیدم همشون توی خونه هشون ماهواره داشتن و بیشتر به دنبال حرف های جنسی و ماجراهای فیلم های ماهواره ای بود تا خدا و پیغمبر .در واقع متهم شماره یک کم شدم میل به مسجد در جونان همین تبلیغات دشمنان هستش و کسی هم به داد جوون نمی رسه و و الدین هم نسبت به بچه ها کم احساس تر شدن و الآن فقط به فکر مدرسه فرستادن و خوراک و پوشاکشون هستن دیگه کاری به اعتقادشون ندارن
مسئولین به داد جوان ها برسید