سوپ گوجه كاري
سه شنبه 25 فروردین 1394 2:39 PM
در يك ماهيتابه، چهار پياز متوسط و دو حبه سير و كمي زنجبيل و نصف يك فلفل تايلندي را تفت دهيد تا زمانيكه پياز نرم و طلايي شود. ادويهها را كه شامل كمي زيره و كمي دارچين است به مواد در حال تفت اضافه كرده و براي يك دقيقه ديگر سرخ كنيد سپس نيمكيلو گوجه خرد شده را به ماهيتابه اضافه كنيد. پس از آنكه گوجهها كمي له شدند، شعله را كم كنيد و بگذاريد غذا حدود يك ساعت بپزد سپس 150 ميليليتر آب نارگيل (از سوپرماركتها تهيه كنيد) را با مقداري آب به آن اضافه كنيد و بگذاريد بپزد تا كمي آب آن جمع شود.