پاسخ به:سفر عمره رسما تعلیق شد
دوشنبه 24 فروردین 1394 6:04 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من کعبه و حج مال خداست نه مال عرب ها!
سفر حج برای هر فرد مسلمان لازم و ضروری است خدا اینو میگه من نمی گم،و خدا از همه ما داناتره. ولی این دلیل نمیشه هر بی حرمتی رو تحمل کنیم بلکه همه این وظیفه رو احساس کنیم که حج یک بار واجب شده و اگر به حج می رویم فقط به زیارت رفته و خود را بسازیم نه اینکه 90 درصد وقت خود را در بازارهای عربستان بگذرانیم . اگر تنها زایران ایرانی از بازارهای عربستان خرید نکنند ضربه سنگینی به بازرگانان عرب ، افغان و پاکستانی وارد می شه که در این صورت هم زیارت کرده ایم هم ارز مملکت را خارج نکرده و سود کمتری عاید کشور عربستان کرده ایم.
و نیز در پی سوغات آن چنانی نباشیم یک چوب مسواک هم سوغاته و بهترین سوغات همونه که برای شما تو مدینه و مکه دو رکعت نماز بخونه ، عوض والدینتون عمره نیابتی انجام بده و ...
ولی متاسفانه ....
همچنین باید از رفتارهای تحریک آمیز مانند گریه کردن با صدای بلند در بقیع پرهیز نماییم ابتدا به شیعیان اجازه عزاداری در بقیع را می دادند ولی مردم رعایت نکردند و خاک بقیع را مشت ، مشت در جیب ریخته و تبرک می آوردند چه شد؟؟؟ دیگر حتی اجازه زیارت امامانمان را هم نمی دهند باید از پشت میله سلامی آهسته بکنیم!
باید بدونیم نمیشه با زور در کشور عربستان این محدودیت ها رو برداشت یه خصلتی هم به اسم عناد در صورت خشونت دوبرابر می شه ما ضمن اینکه باید منتظر ظهور قائم آل محمد(ص) باشیم از حرکت های تحریک آمیز و تفرقه آمیز پرهیز کنیم و نیز در صدد گسترش و صدور فرهنگ و منش شیعی در جهان باشیم چون بسیاری از آن ها حتی نمی دانند شیعه کیست! فقط شنیده اند شیعه ها مرتد ،اهل سفسته، اهل غلو هستند و نباید با آن ها بحث و جدل کرد و کتاب آن ها را خواند! پس مطمئن باشیم بحث بی ثمر است.
فرق تکفیری، سلفی و وهابی را با برادران اهل سنت درک کنیم.
بشینیم به خودمان فکر کنیم چقدر به مقدسات آنان توهین و اهانت می کنیم ؟مگر اینه که حضرت علی(ع) گفته خوش ندارم که شیعه ما اهل ناسزا باشد.
بنده خدا ، پیرو رسول خدا (ص)شیعه علی (ع) و فاطمه (س) و اقتدا کننده به ائمه معصومین(ع) اهل فحش و ناسزا باشد؟ مگر به چنین آدمی میشه گفت شیعه؟
من فکر می کنم مثل ما عرب ها مثل اینه که پدری ابتدا صاحب یک فرزند باشد و بعد از مدتی صاحب فرزندی دیگر شود و فرزند اول به فرزند کوچکتر حسادت کند در حالی که پدر هردو را به یک چشم مینگرد و فقط برتری آن ها در اخلاق و رفتار است. ما خودمان هم مثل آنان در بسیاری از مواقع متعصب،مغرور و حسود هستیم مانند مواقعی که می گوییم : قوم پاک ، نژاد برتر آریایی --- قوم برتر ترک اگر یکم دقیقتر نگاه کنیم این حرف ها اول مختص یک قوم خاص بود که خود را قوم برتر روی زمین می پنداشتند حالا از آلوده به هر گناهی باشند!
بسم الله الرحمن الرحیم
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِینَ آمَنُواْ الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُواْ