شماره 89
جمعه 2 مرداد 1394 10:36 PM
چای سیاه با طعم نعناع و لیموی تازه
چای سیاه به احتمال قریب به یقین محبوبترین نوشیدنی برای ما ایرانیهاست. خیلی از ما صبح رو با یک لیوان چای سیاه شروع میکنیم و در طول روز هم برای رفع خستگی و شاید بر حسب عادت چای مینوشیم. به همین علت هم امروز چای سیاه را با ترکیب نعناع و لیمو درست کردم و اینجا معرفی میکنم. به نظر من که بد نیست هر از گاهی به جای نوشیدن چای سیاه معمولی و یا چای با اسانسهای شیمیایی یک فنجون چای با طعم لیمو و نعناع بنوشیم.
در موقع دم کردن چای، اول مقداری لیمو ترش و یا لیموی سنگی را برش بدهید و در پایین قوری قرار دهید، حواستان باشد که اگر مقدار لیمو زیاد باشد به احتمال زیاد مزهی نعناع را احساس نخواهید کرد. مقداری هم برگ نعناع تازه روی آن بریزید، اگر که دوست داشتید یک چای کیسهای میوهای هم اضافه کنید و روی همه اینها آبجوش بریزید و قوری را روی کتری بگذارید تا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. حالا چای خوشرنگ و خوش طعم را در یک استکان یا فنجان بریزید.
اگر که چای شیرین دوست دارید همین چای بالا را با مقداری نبات بنوشید.
موقع قرار دادن لیمو در قوری، هسته لیمو را جدا کنید تا چای تلخ نشود.