0

پيرواني: از کارشکني ها خسته شدم؛ افشارزاده از روز اول فقط نااميدمان مي کرد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

دوشنبه 29 آذر 1389  6:50 PM

سرمربي تيم فوتبال اميد با بيان اينکه از آنهايي که از خدا نمي ترسند به شدت مي ترسد، کارشکني و وجود اختلافات با مسئولان کميته ملي المپيک را دليل کناره گيري‌اش از اين تيم عنوان کرد.

غلامحسین پیروانی ضمن بیان این مطلب افزود: همیشه از آنهایی که از خدا نمی ترسند، ترسیده‌ام و به خاطر آبرو و اعتباری که در فوتبال دارم از اینگونه آدم‌ها همیشه هراس داشته‌ام.

"صلاح ندیدم با این شرایط با تیم امید ادامه بدهم"، پیروانی با تاکید بر این موضوع اضافه کرد: از فدراسیون فوتبال، آقای کفاشیان، تاج، هیئت رئیسه و کمیته فنی که به من لطف داشتند و مرا در تیم امید ابقا کردند، تشکر می کنم ولی با این شرایط دیگر صلاح نبود در تیم امید باشم و این جدایی به نفع هر دو طرف است.

وی تصریح کرد: ایمان داشته باشید این بار تصمیمم برای کناره گیری از تیم امید قطعی است و دیگر به این تیم برنمی گردم.

پیروانی با انتقاد از بی مهری‌های مسئولان کمیته ملی المپیک از زمان انتخاب شدنش به عنوان سرمربی تیم امید یادآور شد: با وجود اینکه فدراسیون فوتبال به من اعتماد و چنین مسئولیت سنگینی را به من واگذار کرد اما مسئولان کمیته ملی المپیک و شخص آقای افشارزاده از روز اول مدام با این حرف که این تیم به هیچ جایی نمی‌رسد و باید مربی خارجی بیاوریم نه تنها حمایتی از تیم امید نکردند بلکه مدام باعث دلسردی کادر فنی شدند. با این شرایط بهتر دیدم بروم تا آقایان به خواسته‌های‌شان برسند.

سرمربی مستعفی تیم فوتبال امید کشورمان در پاسخ به این پرسش که "در فاصله دو ماه تا بازی‌های مقدماتی المپیک آیا این کناره گیری به ضرر تیم امید نخواهد شد؟"، اظهار داشت: بهرحال تا اولین بازی تیم امید دو ماه فرصت باقی مانده و فدراسیون می تواند مربی بهتری را پیدا کند.

وی در مورد اینکه بهتر است یک مربی ایرانی برای تیم امید انتخاب شود یا نظیر تیم فوتبال بزرگسالان از مربی خارجی که خواست و نظر کمیته ملی المپیک هم هست، گفت: تفاوتی نمی کند مربی تیم امید ایرانی باشد یا خارجی، فقط هر کسی می آید از او حمایت کنند چون زمان ما که چنین حمایتی از تیم امید وجود نداشت و هر وقت اردو گذاشتیم تنها 6 یا 7 نفر سر تمرین حاضر شدند و به جز دو سه باشگاه بقیه تیم‌ها همکاری خوبی با تیم امید نداشتند.

پیروانی یادآور شد: تصمیم کناره گیری‌ام از تیم امید را ظرف امروز یا فردا به فدراسیون فوتبال اعلام می کنم و از همه کسانی که ظرف دو سال گذشته از بنده و همکارانم حمایت کردند تشکر می کنم و امیدوارم تیم امید در راهی که برای صعود به المپیک دارد موفق باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها