0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:21 AM

نقل قول Lovermohamad

نقل قول ria1365

در نوشتن خاطراتتون سعی کنید به درست نویسی و استفاده از قواعد نگارش و جمله بندی درست نوشته ها توجه کنید تا هم در نوشتن قوی بشید و هم خاطراتی شکیل تر داشته باشید.

اما مراقب باشید این کار شما رو از اصل موضوع منحرف نکنه !!نحوه نگارش و نوشتنشو تو پست های بالا براتون گذاشتم

درود دوست عزیزم
من مخالف این هستم که حتما خاطرات با رعایت قواعد نوشتاری و.. باشد چون در وهله اول این نوشتن ان است که مهم هست نه نگارشش وبعدهم ما این خاطرات را برای خودمون مینویسیم شاید خیلی دیده باشید اکثر افراد دفتر خاطرات روزانه خود خیلی حساس هستند ودوست ندارند کسی ان را ببیند ودرستش هم همین است چون کسانی که حاطره روزانه خود را مینویسند ان را بیشتر برای تخلیه روحی وروانی خود مینویسند ..
مگر اینکه بخواهیم از خاطراتمون برای نوشتن کتاب و ساختن فیلم استفاده کنیم که اونوقت باید قواعد نوشتاری را رعایت کنیم ...
به نظرم همین که بنویسیم خاطره را کفایت میکند چون خیلی ها اینکار را نمیکنند
پس قدم اول نوشتن است بعد که عادت کردیم اونوقت قواعد نوشتاری را رعایت میکنیم چون خود به خود بعد از مدتی دست به قلم ما بهتر میشه وسعی میکنیم قشنگتر بنویسیم
پس اول قدم اول را بردارید...
یاحق....

خُب یه جورایی با نظر هر دو نفر شما بزرگواران موافقم. برخی افراد برای چاپ خاطراتشون احتیاج به قواعد نگارشی دارن که اگه خودشون انجام ندن فکر کنم ویراستار یا ناشر این کارو انجام بده ( مثل رزمندگان که خاطراتشونو رو چاپ می کنن. و ... ). ولی افرادی که خاطراتشونو برای خودشون می خوان یا نهایتاً چند نفر از نزدیکان و دوستانشون احتیاجی نیست به خودشون سخت بگیرن و از متون ادبی و نگارشی استفاده کنن.

البته برای یادآوری و تأیید صحبت های بالا عرض کردم.

تشکرات از این پست
ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها