0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
پنج شنبه 20 فروردین 1394  12:10 AM

نقل قول Lovermohamad

درود دوستان گل

خاطرات در زندگی زیاد هستند ولی خاطرات مشترکی که بیشتر ادمها دارند وقتی نقش میبندد که دور از خانواده هستند یا در غربت یا مکانهای زیارتی که بیشترین درصد خاطرات مشترک هستند

اگر از 10 نفر بپرسی یک خاطره تعریف کن اولین خاطره اش بیشتر یا از سفر به مشهد(مکانهای زیارتی وسیاحتی) است با از دوران دانشگاه وسربازی ) وبعد به ازدواج وکار ودراخرهم از خاطرات زمان حال وشرایط زندگی خود میگوید واین بخاطر این است که بخاطر داشتن حس بودن در یک مکان زیارتی وسیاحتی که دوست داشته ویا غربت خاطرات درکنار اون حسها درمغز ثبت شده است.

من خودم اگر بخام از خاطراتم بگم اولین خاطره ای که زودتر به ذهنم میرسد دوران سربازی است وبعد دانشگاه با اینکه اول دانشگاه رفتم وبعد سربازی ولی اول خاطرات سربازی به ذهنم میرسه شاید به خاطر این است که بیشتر به من خوش گذشته در دوران سربازی ....

و اگر بخوام خاطراتم و تعریف کنم حدودا یه 10,20جلد کتاب قطور میشه چون زیاد تو خیابون وبیابون بودم تا چند سال پیش که دیگه ازاون موقع تا حالا از شهرم خارج نشدم وخاطرات معمولی هستند ولی یه خاطره برای اینکه عریضه خالی نباشه در پست بعدی تعریف میکنم البته سرتون را درد اوردم حلال کنید....

تشکر دوست عزیز.

البته این موضوع درمورد همه یکسان نیست. خیلی ها هم با خانوادشون بیشترین خاطرات رو دارن. اونم نه به خاطر اینکه دوران دانشگاه و یا سربازی نداشتن.

تشکرات از این پست
liasam ehsan007060 Lovermohamad omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها