0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
سه شنبه 18 فروردین 1394  4:16 AM

درود به همه دوستان...
یه پیشنهادم برای دوستان دارم البته بیشتر برای گل پسرها که در دوران زندگیشون بیشتر از خانمها دوست پیدامیکنند ودوران بیشتری را دور ازشهرو خانواده طی میکنند ..مثل دانشگاه .خدمت مقدس سربازی ویا کار ..
برای هردوره از این مراحل در جمع دوستانی که هستید یک دفتر خاطرات اختصاص بدین وهر صفحه اش را به یه دوست تا چند خطی برای شما بنویسد ووشماهم این کار را برایش بکنید وبا عکس گرفتن با اون دوست ان را تاریخ زندگیتون ثبت کنید ووقتی چندین سال بعد ان دفتر را مرور میکنید کل خاطراتش برای شما تداعی میشود وحس خوبی به شما دست میدهد ...
من خودم تقریبا 5..6تا دفتر خاطرات اینجوری دارم که دوستان نوشتن از دوره دبیرستان ودانشگاه سربازی و...ولی حیف که زمان ما امکانات زیاد نبود برای عکس یه دوربین بود وکلی ادم مثل الان موبایلی نبود که دوربین داشته باشه موبایلم یا نبود یادست افراد خاص بود ...وقتی اون دفترها را ورق میزنم کل خاطرات با دوستان زنده میشه وحس خیلی خیلی خوبی بهم دست میده که وصف شدنی نیست شعرها ومتنهایی که دوستانم نوشتن حتی در دفتری که مال دوران اموزشی خدمت وسربازی هست ادرس پستی وتلفن دوستانم هست شاید تا اخر عمر با هم باز برخورد کنیم زمین گرده دیگه. .
دوستان گل هیچوقت برای هیچکاری دیر نیست از فردا دست به کار بشید ....
اگه فردا تونستم دفترام را پیدا کنم حتما چندتا عکس ازش میگیرم اینجا براتون میزارم ..خیلی وقته نگاشون نکردم شاید این باعث بشه باز مرورشون کنم وتجدید خاطره بشه...
یاحق
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها