پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
شنبه 15 فروردین 1394 4:35 PM
بنام خدا
گر مایلید خاطره ای از حضورتون تو سایت راسخون و خاطره ای از زندگی شخصیتون تعریف کنید.
یکی از خاطرات بنده در سایت راسخون:
مسئول محترم اتاق چت راسخون بمناسبت یکی از اعیاد برنام ریزی کرده بود و قرار بود جشنی در اتاق چت برگزار نماید چند روز مانده به جشن بنده از طریق یکی از تالارها متوجه تاریخ جشن شدم و چون خیلی دلم میخواست دوستان عضو را حضوری ببینم و فکر میکردم جشن بصورت حضوری و در مرکز راسخون در اصقهان خواهد بود شروع به برنامه ریزی برای رفتن به اصفهان کردم و لذا پیامی به مدیر مربوطه دادم که دقیقا محل برگزاری جشن چه موقع و کجاست؟ بعد از یک روز پیامی از طرف مدیر محترم ارسال شد که این جشن بصورت مجازی و در تاریخ تعیین شده از صبح تا بعدازظهر خواهد بود. لذا برنامه رفتن بنده به اصفهان منتفی شد و خانواده که در جریان مسافرت بنده قرار گرفته بودند بعد از شنیدن موضوع تا مدتها به برنامه ریزی دقیق بنده خنده میکردند و این موضوع هنوز خاطره ای هست که در خانواده مطرح و سوژه قرار می گیرد.
یک حاطره دیگر اینکه بنده برای یکی از تالارها که اتفاقا یکی از دوستانم هم مسئولش بود مرتب پست میگذاشتم و مطلب میفرستادم اما تعدادی از مطالب با قوانین و ضوابط آن تالار همخوانی نداشت مثلا تعدا د پست ها بیشتر از تعدادی بود که باید در یک روز فرستاده می شد و مرتب از طرف مسئول مربوطه پست های بنده حذف می شد و بنده هم بخاطر علاقه ای که به مطلب داشتم مرتب پست جدید میفرستادم تا اینکه پیامی از طرف مدیر مربوطه برای بنده آمد که در پیام نوشته بود امتیازهای پست ها را به شما نمیدهم هرچی هم پست بفرستی بیشتر از سقف تعیین شده فایده ای ندارد. لذا بنده هم پاسخ دادم که برای امتیاز بنده پست نمیزنم وقتی یک مطلب خوب می بینم سعی میکنم در چند پست برای شما ارسال کنم و پس از آن برای اینکه بگویم که امتیاز برایم مطرح نیست دیگر برای آن تالار مطلبی نفرستادم.