0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
شنبه 15 فروردین 1394  6:16 AM

درود دوستان گل

میخاستم طبق معمول همه از سربازی بگم ولی چون خاطرات طولانیه وباید سروتهش وبزنم شاید خوب نشه برای همین یه خاطره کوتاه از دوران بچگی میگم

کلاس سوم ابتدایی بودم یه دوستی داشتم یکم ساده بود ویجورایی بی سروصدا بود وکاری به کار کسی نداشت یه روز سرکلاس که زنگ علوم فکرکنم بود اون دوستمون از معلم اجازه گرفت که بره رفع حاجت ومعلمم بهش اجازه داد

ما توروستا بودیم ومدرسه مون قدیمی بود سرویس بهداشتی را تازه درست کرده بودند وهنوز لوله کشی نداشت ویه شیر آب تو حیاط بود که هرکس کاری داشت افتابه را پر میکرد وبا خودش میبرد .این دوستمون هم عجله داشت و زیر فشار بود یادش رفت اینکارو بکنه خلاصه از رفتنش از سرکلاس یه نیم ساعتی گذشت چون خونه اش نزدیک مدرسه بود پچ پچ بچه ها شروع شد که رفته خونه اش چایی بخوره بیاد و معلممونم کم کم متوجه شد من وصدا کرد که برو ببین کجا رفته منم اومدم از کلاس بیرون واول رفتم طرف دستشویی که گوشه حیاط مدرسه بود دیدم یه صداهایی میاد جلو که رفتم دیدم صدای دوستمونه که با صدای بلند دادمیزنه ; اق مدیر افتوبه را بیااار اق مدیر افتوبه رو بیار ... من که اولش شروع کردم به ریسه رفتن واز خنده غش کردم معلمم چند دقیقه بعد پشت سرم اومد بماند که اونم داشت زمین وگاز میزد .... بخاطر اینکه زنگ کلاس بود و کسی تو حیاط نبود بنده خدا داشت مدیرو صدا میکرد که فامیلش هم میشدهیچی دیگه منم مثل بتمن وارد عمل شدم و آب بهش رسوندم بهش واون رو از اون وضعیت مضحک نجات دادم .. خلاصه که این سوژه ما شد برای خنده تا الانم فراموش نشده وهروقت میبینمش یاداوری میکنم این خاطره را وباهم کلی به دوران کودکی میخندیم...

یادش بخیر بچگی چه دورانی بود کاش هنوز بچه بودیم ....کاش...

خاطره ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید...

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 shirdel2 ria1365 liasam Beshkan zare58
دسترسی سریع به انجمن ها