0

مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
شنبه 15 فروردین 1394  5:58 AM

درود دوستان گل

خاطرات در زندگی زیاد هستند ولی خاطرات مشترکی که بیشتر ادمها دارند وقتی نقش میبندد که دور از خانواده هستند یا در غربت یا مکانهای زیارتی که بیشترین درصد خاطرات مشترک هستند

اگر از 10 نفر بپرسی یک خاطره تعریف کن اولین خاطره اش بیشتر یا از سفر به مشهد(مکانهای زیارتی وسیاحتی) است با از دوران دانشگاه وسربازی ) وبعد به ازدواج وکار ودراخرهم از خاطرات زمان حال وشرایط زندگی خود میگوید واین بخاطر این است که بخاطر داشتن حس بودن در یک مکان زیارتی وسیاحتی که دوست داشته ویا غربت خاطرات درکنار اون حسها درمغز ثبت شده است.

من خودم اگر بخام از خاطراتم بگم اولین خاطره ای که زودتر به ذهنم میرسد دوران سربازی است وبعد دانشگاه با اینکه اول دانشگاه رفتم وبعد سربازی ولی اول خاطرات سربازی به ذهنم میرسه شاید به خاطر این است که بیشتر به من خوش گذشته در دوران سربازی ....

و اگر بخوام خاطراتم و تعریف کنم حدودا یه 10,20جلد کتاب قطور میشه چون زیاد تو خیابون وبیابون بودم تا چند سال پیش که دیگه ازاون موقع تا حالا از شهرم خارج نشدم وخاطرات معمولی هستند ولی یه خاطره برای اینکه عریضه خالی نباشه در پست بعدی تعریف میکنم البته سرتون را درد اوردم حلال کنید....

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shirdel2 liasam zare58
دسترسی سریع به انجمن ها