پاسخ به:مبحث 94 طرح صالحین: «خاطره و تأثیرات آن در زندگی»
شنبه 15 فروردین 1394 4:02 AM
وقتی ما یک خاطره ای رو چه تلخ چه شیرین مینویسین در اینده و حال دارای فایده های زیادی هست که من برای شما دوستان راسخونی چندتاشو از دیدگاه خودم با توضیح مختصر بیان میکنم :
1. ثبت بهترین لحظههای زندگی
احتمالاً برای شما پیش آمده است که به علت بیحوصلگی، فراموشی یا علل دیگر، برخی از حوادث مهم زندگیتان را ثبت نکردهاید و آنها را فقط به ذهن خود سپردهاید؛ بی خبر از این که ذهن ما به سبب اطلاعات تازهای که هر روز به آن میدهیم، به طور خودکار برخی از اطلاعات قبلی را پاک میکند. به همین دلیل بسیاری از این حوادث تلخ و شیرین را که میتواند منشأ آثار زیادی در زندگیمان باشد، از یاد میبریم. با نوشتن خاطرهها میتوان لحظههای تلخ و شیرین زندگی را ثبت کرد.
2. ثبت مسائل مهم برای آیندگان
خاطراتی که در هر دوره و زمان نوشته میشوند، میتوانند وضعیت فرهنگی، اجتماعی و … آن دوره را تا حدی برای آیندگان روشن سازند؛ چنانکه امروزه بسیاری از مسائل و وقایع سالهای گذشته، مانند انقلاب، جنگ و وضعیت اسرا، از روی خاطرات رزمندگان و آزادگان شناخته میشود.
3. بهرهگیری از تجربه
به وسیله خواندن هر خاطره میتوان از تجربیات نهفته در بطن آن استفاده کرد و آنها را در زندگی روزمره به کار گرفت. مثلاً اگر در خاطرهای خواندیم که رزمندهای ناآشنا با مین، به شیئی که در خاک بوده، دست زده و آن شیء منفجر شده است، دیگر هنگام بازدید از مناطق جنگی، به اشیای ناآشنا دست نمیزنیم.
4. افزایش قدرت دیدن و شنیدن
شخصی که تلاش میکند خاطره بنویسد، باید این توانایی را داشته باشد که بیشتر و دقیقتر از بقیه ببیند و بشنود تا بتواند خاطره را به گونهای بنویسد که مخاطب آن احساس کند که خود، در آن فضا قرار گرفته است.
خاطره نویسی علاوه بر ویژگیهای گفته شده، دارای این خاصیت فرعی نیز هست که به رشد، پیشرفت و افزایش توانایی انسان در نوشتن کمک میکند و از این نظر، نویسندة خاطره گامی به سوی نویسنده شدن برمیدارد.
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning