پاسخ به:آزمون عشق برای زوج های 19 تا 99 ساله!
جمعه 14 فروردین 1394 7:38 AM
درود برهمه دوستان گل
قسمت اخرش اشتباهه اصلا سوالات فانتزی نیست برعکس خیلی واقع گرایانه است...
در زندگی مشترک مخصوصا زوجهایی که بیشتراز چندین سال است که باهم زندگی میکنند به خاطر مشکلات زندگی ومشغله و...
کمتر زن وشوهر از نظر احساسی بهم حرفهایی که در دوران اول اشنایی ونامزدی یا شروع زندگی مشترک میزدند را میزنند ..
چون غرق زندگی روزمره وبچه وکارو ...شدند اینها جای گفتن جملات احساسی واحساسات واقعی که در دل زوجها هست ولی دیگر به زبون نمی اوردند را میگیرد
مثلا شوهر در دلش میگوید من عاشق زنم هستم وهمه این سختی زندگی را به خاطرشون تحمل میکنم ولی به زبون نمیاره وزن هم چون نیاز عاطفیش کمتر براورده شده فکر میکنه شوهرش دیگر احساسات اول ازدواج را نداره ومثل اول دوستش نداره وبالعکس هم زن دیگر قربون صدقه شوهر نمیره ولی تو دلش میگه من عاشق شوهرمم وجونمم بخاطرش میدم وچون به زبون نمیاره شوهر فکر میکنه زنش نسبت به اون سرد شده وهمین طرز فکرها باعث ایجاد خلا احساسی ودورشدن دلهاشون میشه که الان دور اطرافمون زیاد میبینیم وشاید خودمون هم اینجوری باشیم ...اینجور سوالات باعث میشه حرف دلت را بزبون بیاری وقتی که گفته میشه تاثیر این یک جمله که در جواب سوال داده میشه مثل ده بار گفتن یک جمله عاشقانه به همسره وخیلی اینجور سوالات به نزدیکی احساسی بین زن وشوهر کمک میکنه منم توصیه میکنم به دوستان یکبار امتحان کنند ضرری نداره سرتاسر منفعته جوابهاتون هم با چاشنی احساس و دلی بدید شک نکنید خیلی به احساسی شدن رابطه ومحکم شدنش کمک میکنه واگر تایکسالم هیچ جمله عاشقانه ای به همسرتون نگید مهم نیست چون این مطلب تا یکسال بیمه تون میکنه شک نکنید
.....
با ارزوی خوشبختی تمام زوجها وداشتن زندگی شیرین وپراز شادی وعشق....... .
یاحق....... .
ووولااا.....