0

معرفی بازی های ایرانی

aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

پاسخ به:معرفی بازی های ایرانی
چهارشنبه 24 تیر 1394  11:27 AM

باسلام

آقا جان به قول یکی از دوستان تا وقتی پول داریم چرا پولمونرو روی بای های کم کیفیت و بی کیفیتت بزاریم ها مثلا بنده یه روز گفتم برم یه بز ایرانی بگیرم رفتم و خریدم بازی حماسه آلواتان بود مزخرف و مزخرف که از اون موقع پشیمون شدم بازی ایرانی بگیرم و چسبیدیم به بازی محبوب ندای وظیفه و اینا بعدشحادثه در تهران اومد که فاجعه بود و یکی از دوستان بازیساز بنده هم می تونست تنهایی بازی بهتر از اون بسازه ویعد  که بازی شبگرد رونمایی شد و کلی حرف پر طمطراق درباره اش گفتن بنده هم رفتم خریدم و الان پشت دستم رو داغ کردم که باز ی داخلی بگیرم که چند وقت پیش یه فیلم از یه مرحله بازی ارتش فرازمینی ها دیدم که تا تجربه های قبلیم متفاوت بود و یه جوراییکلا  متفاوت و حالا گفتم ارتش فرازمینی ها رو بخرم که اگه اینم بد بود تا عمر دارم طرف بازی ایرانی نمیرم .... بازی ساز های ما تا قبل از این می گفتند که ما تو تحریم هستیم و فلانه و فلانه ولی اصلا نمی اومدن یه سرمایه گذاری درست و حسابی روی یه بازی کنن و یه بازی رو شروع به ساختش می کردم دیگه اصلا توجهی به کیفیت کار نداشتند و همین طوری روال رو تا تموم شدندش پیش می بردند و بعد بازی مزخرفی میا بیرون و ........

تشکرات از این پست
parseman_110
دسترسی سریع به انجمن ها