پاسخ به:معرفی بازی های ایرانی
سه شنبه 23 تیر 1394 11:21 AM
یه بازی جدید ایرانی بود به اسم دوران افتخار به دستم رسید حالم از گرافیمش بهم خورد صدا گذاری افتضاح و ..... /از کال آف دیوتی 1 هم بدتر بود...چه برسه مثلا به 11/
منم خودم بازی می سازم هر کسی می تونه از این بازی های ایرانی بهتر بازی درست کنه به نظر من
با سلام مجدد
شما که خودتون بازی ساز هستید چرا این حرف را میزنید ؟؟؟؟ درسته ، من هم گفتم که بازی ساز های ایرانی تا کیفیت جهانی راه درازی را دارند و لی دلیل نمیشه که یک بازی ایرانی بد باشه دیگه تمام بازی های ایرانی بدون کیفیت باشند ، مگر تمام بازی های خارجی قشنگ و جذاب هستند و با کیفیت هستند ؟؟؟؟؟؟
یک بازیساز مشکلات فراوانی را داره و اصلا مقایسه بازیساز و بازی ایرانی با خارجی مقایسه اشتباهی هست .
البته این حرف شما که هر کسی میتواند از بازی های ایرانی بهتر بازی کنه بسیار کم لطفی هست من هر جور که حساب میکنم نمیتونم این نظریه شما را درک کنم من خودمان گروهی بودیم که میخواستیم یک بازی بسازیم حدود 1 سال هم روی بازی کار کردیم و گروه ما شامل 15 نفر هم میشد که آخر هم به دلیل نداشتن یک حامی مالی مناسب پروژه متوفق شد اونوقت شما چه طور 1 نفره می خواهید بازی بسازید که با بازی های دیگر رقابت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال امیدواریم بازی های کشورمون هر زروز بهتر و بهتر بشه .