0

مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»
جمعه 14 فروردین 1394  7:25 PM

نقل قول Lovermohamad

نقل قول nargesza

جایی خوندم بزرگترین راه ها با برداشتم یک قدم شروع می شه. پس باید ناامیدی رو از برنامه ریزی هامون حذف و امیدواری رو اضافه کنیم. وقتی با دقت و توجه و البته تحقیق و مشورت برنامه ریزی می کنیم، ( دقت به توانایی هامون و .... ) به نظرم می تونیم به برنامه هامونم عمل کنیم. البته اعتماد به نفس هم لازم داریم برای عملی کردن برنامه ها. یه معنیش همون امیدواری میشه به اینکه می تونیم هم حرفشو بزنیم هم بهش عمل کنیم.

درود دوست گلم کاملا صحیحه اولین قدم خیلی مهم است بارها شنیدیم که یا گفتیم که مثلا برای شروع کاری میگیم از شنبه شروع میکنم از فردا شروع میکنم ولی این شنبه وفرداهای زیادی شاید بگذرد وکار را شروع نکنیم وهمه اینها بخاطر کنتر نیامدن با خودمون هست وعدم توانایی ومصمم بودن برای برداشتن قدم اول هست....

سلام به شما

بله منم موافقم. یه زمانی همین اشتباه رو می کردم. می گفتم از فلان روز فلان کار رو شروع می کنم ولی اون روز حوصله اون کار رو نداشتم. کارم عقب میفتاد. یا وقتی می خوابیدم هی 5 دقیقه 5 دقیقه تا یه ساعت می خوابیدم و اینطوری نه به خوابم می رسیدم نه به کارهام. ولی خوشبختانه این دو مورد رو تو وجودم اصلاح کردم. دیگه کار امروزمو به فردا نمیندازم. شما ها هم همین کارو بکنید، مطمئن باشید ضرر نمی کنید. یعنی در حال و امروز حرکت کنید. حسرت گذشته رو نخورید، از تجربه دیروز استفاده کنید، برنامه امروزتون رو خوب بریزید و بهش عمل کنید تا فردا پشیمون نباشید.

تشکرات از این پست
tachberdee omiddeymi1368 liasam ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها