0

مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»
جمعه 14 فروردین 1394  12:12 AM

چه مقدار از اهداف و برنامه های خود را در سال 93 محقق کردیم و برای سال جدید چه برنامه ها و اهدافی داریم.

یه سری از برنامه هامو تونستم عملی کنم ولی یه سری دیگه رو نتونستم. یه دلیلش زیادیشون بود. قبلاً ها می تونستم بیشتر از این ها رو هم انجام بدم ولی از اون موقعی که مشکل برام بوجود اومد خیلی از توانایی هامو از دست دادم. خیلی از برنامه ریزی هام بهم خورد، خیلی هاش عوض شد و خیلی هاشم عوض شد. برای همین می گم برنامه ریزی باید قابل تغییر باشه و اینکه کسی توانایی این کار رو هم داشته باشه خودش یه هنری داره.

سعی می کنم برای سال جدید نسبت به توانایی های جدیدم برنامه ریزی کنم تا بتونم هم کارهای عقب افتاده سال قبلم رو جبران کنم هم کارهای جدیدم رو و هم کارهای آیندمو.

به بقیه دوستان هم توصیه می کنم سر خودشونو زیادی شلوغ نکنن. مدام از یه کاری به یه کار دیگه نپرن. البته منم اینطوری نبودم. ولی این اواخر چون زیاد حوصله نداشتم این کارو می کردم می رفتم سراغ هر کاری که حوصلم می کشید. بعضی از کارهام و برنامه هامو اینطوری انجام دادم. اینم یه نوعشه دیگه. برنامه ریزی هام زیادی قابل تغییر بود.

آدم برای برنامه ریزی حوصله لازم داره و حوصله بیشتر برای عمل به برنامه ریزی. در سال جدید برای همتون دعا می کنم که همیشه پُر حوصله باشید و صبور.

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam ehsan007060 ria1365 farshon shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها