پاسخ به:مبحث 93 طرح صالحین: «برنامه ها و اهداف شما در سال 94»
پنج شنبه 13 فروردین 1394 6:30 AM
درود بردوستان گل
و دراخر هم مواردی هست که باید رعایت شود یکی از آنها بازنگری برنامه هایی است که برای خود مشخص کردید وشاید با مشکلی برخورید
اگر برنامه شما در مسیر پیش بینی شده، حرکت نمی کند، بعید است که همه برنامه شما دچار اشتباه و خطا شده باشد. بلکه احتمال بیشتر معطوف به این است که قسمتی از برنامه درست نباشد. ممکن است ریشه های این مشکلات به این موارد بازگردد.
شناخت نقطه آغاز:
شاید از اطلاعات درست برخوردار نبوده اید و یا برای کسب آنها تلاش نکرده اید. شاید نمی دانستید که دقت در اطلاعاتی که برنامه براساس آن تدوین می شود، از چه اهمیتی برخوردار است. اگر اطلاعات دقیق به دست نیاورده و موقعیت کنونی خود را به درستی تحلیل نکرده باشید و فرصت ها را نشناخته باشید، طرح و برنامه خود را بر بنیان سستی بنا نهاده اید. به طور کلی، یکی از مهم ترین عوامل موفقیت طرح، میزان اطلاعات و آگاهی های اولیه ای است که برنامه ریز، قبل از برنامه ریزی، از آنها برخوردار است.
تعیین هدف: گاهی ممکن است احساس کنید که از هدف اساسی خود دور شده اید. اگر هدف خود را به درستی تعیین نکنید یا آن هدف را در تمام مراحل برنامه ریزی منظور نکنید، دچار برداشتهای اشتباه خواهید شد و فعالیتهایی انجام خواهید داد که هیچ ارتباطی به هدف واقعی شما ندارند. بدین ترتیب در یک مسیر نادرست حرکت خواهید کرد.
نظارت بر برنامه: اگر نظارت بر برنامه، صحیح نباشد، هرگز نمی توانید در اجرای هیچ یک از مراحل برنامه، به توفیق برسید. اگر تلاش برای تحقق فعالیتهای اساسی، اساس برنامه کار خود شما باشد، مراقبت بر پیشرفت کار، ضروری و کارساز خواهد بود. به یاد داشته باشید که حتماً هر تلاشی به تحقق خواسته ها منجر نخواهد شد. مراقبت مداوم ، همچون ستون فقرات برنامه است.
جدول فعالیتها: اگر واقعاً نگران کمبود وقت هستید، از همان ابتدا، در جدول زمان بندی خود، ساعتهایی را برای اضافه کاری روزانه یا هفتگی در نظر بگیرید. به هر حال، میزان وقت اختصاص یافته در هرمرحله از برنامه شما، باید کافی و مناسب باشد.
بررسی نتایج: اگر به همه خواسته های خود نرسیدید، باید بدانید که هنوز فرصت بازسازی و اصلاح در اختیارتان هست. هرگز نمی توانید درباره فایده برنامه خود قضاوت کنید، مگر اینکه نتایج تلاشهای خود را مورد بررسی و تحقیق قرار دهید. بدین طریق می توانید در برنامه های آینده خود، اصلاحات لازم را به عمل آورید. بررسی و مقایسه نتایج ، با اهداف برنامه، موجب می شود که در آینده ، به موفقیت کامل و دلخواه دست پیدا کنید.
برنامه ریزی فایده های زیادی برای شما دارد
برنامه ریزی امری اضافی و اختیاری نیست که فقط در موقعیت های خاص به کار آید، بلکه تکمیل کننده کار و فعالیت است. برای برنامه ریزی کردن ، لازم نیست فعالیت زیاد و خسته کننده ای داشته باشید. اندیشه برنامه ریزی، نباید آدمی را دلسرد کند، دراین صورت، هیچ کاری آغاز نمی شود. فواید برنامه ریزی ازاین قرار است:
هدف های نهایی شما آشکار می شوند.
اطمینان خاطر می یابید که کار روزانه شما هدف دار است.
می توانید موضوعات مختلف مربوط به کار را تحلیل کنید.
روش اندیشیدن را فرا می گیرید.
می توانید از تواناییهای کار و حرفه خود بهره برداری کنید.
ضعف های خود را کاهش می دهید.
. خواسته های شما محقق می شود.
دوستان گل راسخونی
شاید با خوندن این مطالب با خودتون بگید وای چقدر دنگ وفنگ داره این کار ولی خیلی ساده است شما باید برای کارهای خود درطول سال برنامه ریزی کنید فقط کاری که میکنید هدفتان وکارهایی که میخواهید انجام دهید را روی کاغذ می اورید و بعد از انجام این کار به مراحل بعدی میروید اولین شرطش هم اینه که به خودتون سخت نگیرید و به خودتون تلقین کنید که از پس این کار در هر صورت برمیام اگرهم مشکلی پیش اومد منصرف نمیشم ومشکلات راهم از سر راهم برمیدارم وتلاش خودم را میکنم البته با توکل به خداوند متعال
یاحق