حُمُص لبنانی؛ یک نیم چاشت فوق العاده خوشمزه و مقوی
چهارشنبه 5 فروردین 1394 9:42 AM
حُمص یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه ای-عربی است که در خاورمیانه و به خصوص در لبنان بسیار محبوب است؛ و در رستورانها در بهعنوان پیش غذا سرو میشود.
این غذا بدلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین سی و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای سیستم گوارش بدن مفید است. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کاهش میدهد.
این غذای بدون گوشت، گزینه خوبی برای گیاهخواران است.
حمص را به عنوان پیش غذا همراه با دیگر پیشغذاهای لبنانی مانند تبوله و نان پیتا کنار غذاهای گوشتی مانند مرغ کبابی ، کباب کوبیده یا کوفته سرو میکنند.
میتوانید نخود را از قبل خیس کنید و پوست بگیرید واگر فرصت نبود، بعد از پخت پوست آن را بگیرید.
اگر طعم سیر خام را دوست ندارید میتوانید سیر را بپزید و سپس با نمک و فلفل قرمز و روغن کنجد مخلوط کنید.
میتوانید از زیتون هم برای تزئین استفاده کنید