پاسخ به:برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا
چهارشنبه 8 دی 1389 10:16 AM
من هیچ وقت تو مسابقاتی که قرعه کشی داره برنده نمیشم تمنا میکنم در مسابقه بعدی قرعه کشی را حذف کنید بر حسب جوابهای درست حسنه بدید
سلام
من سه روز بعد از عضو شدنم، در مسابقات روزانه برنده شدم. مسلما توی قرعه کشی همه نمی تونند خوشحال باشند. با نظر شما موافقم که قرعه کشی حذف بشه و جایزه به جوابهای درست تعلق بگیره. شاید می شد مسابقه رو اینجوری برگزار کرد که مثلا تا نفر بیستم قرعه کشی می شد و بقیه حسنه ها بین افراد باقی مانده تقسیم می شد. ولی اصل مهمتر اینه که ما قبل از شرکت در مسابقه شرایط برگزاریش رو خونده بودیم و دیگه نمی شه از این قرعه کشی ایراد گرفت.
----------
کاربر عزیز و محترم
خوب این طرح شما شدنی نیست وقتی 90 نفر جوابهای کاملا درست به مسابقه فرضا داده اند وتعداد برندگان 72 نفر می باشد ناگریز هستیم قرعه انجام گیرد تا تکلیف 18 نفر و همچنین برندگان 72 نفر روشن شود و هیچ راه حل دیگری نیست لطفا کمی در فرض سوال من تامل فرمایید 90 نفر کامل به سوالات جواب داده اند تعداد برندگانی که از قبل تعیین شده بود 72 نفر خوب ناگریز می باشد راسخون که از بین این دوستانی که کاملا جواب درست هم داده اند از روش قرعه استفاده شود فرض شما در صورتی درست است که 71 نفر یا کمتر کاملا جوابها رو درست داده باشند که ما همین دوستان رو برنده کنیم اما بالای 90 نفر هیچ راهی جزء قرعه نیست به هر حال تا جایی که بنده در جریان هستم راسخون بسیار نقد پذیر هم می باشد خدا را شاهد می گیرم نقدهای بسیار جدی تر و علمی تری را وارد کردم به راسخون اما با کمال متانعت و بزرگواری یا قبول کرده اند یا فرموده اند امکانش نیست و راسخون واقعا یار همیشه همراه کاربران بوده است
با تشکر مجدد حسین پاینده
مدیریت تالار مهدویت
مدیریت تالار فرق و مذاهب
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب
ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل