جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت
سه شنبه 4 فروردین 1394 1:41 PM
جولان 200میلیون ویروس در شبکه جهانی اینترنت
ویروس رایانه وارد چهلمین سال زندگی خود شد!
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، برای بسیاری سوال است که اولین ویروس رایانهیی چه بوده است. اولین ویروس در سال 1971 به وجود آمد و به «کریپر (Creeper)» موسوم شد. برجستهترین اثرجانبی کریپر پیامی بود که روی صفحه دستگاههایی که وارد شده بود مینوشت:«من کریپر هستم، اگر میتوانی مرا بگیر!»این ویروس آغازگر جنگی دیجیتالی شد که امروز با آن زندگی میکنیم. در حالی که شرکتها روز به روز در حال تلاش برای تقویت رخنههای سیستمهای اجرایی خود هستند، سازندگان بدافزارها و کدهای مخرب نیز برای بهرهگیری از آنها به سختی تلاش میکنند.میزان ویروسها از 1300 در سال 1990 به 200 میلیون در حال حاضر در تارنماها رسیده که نشانگر پیشرفت تصاعدی فناوری است.همزمان با میزان ویروسها، طبیعت آنها نیز تغییر کردهاست. ویروسهای اولیه تنها برای آزار کاربر بوده و معمولا برای نشان دادن توانایی طراح آن بوجود میآمد. نمونههای کنونی معمولا با ذهنیت خرابکارانه دیگری طراحی شده و عموما به منظور دزدی برای ساخت بوتنت یا شبکه روباتی هستند.اولین ویروسی که واقعا از پتانسیل تجاری ویروس بهرهبرداری کرد ویروس ملیسا بود که در سال 1999 شایع شد. اولین ویروس سازنده بوتنت نیز در سال 2005 شایع شد که MyTob نام داشت.
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:
قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)