پاسخ به:mohsen_alavi مهمان سوژه هفته
یک شنبه 23 فروردین 1394 8:44 PM
سؤالات:
1- توی یک خط معرفیش کن. محسن علوی هم سن خودم از تهران با کفش های راه راه ورزشی و عاشق مادر زن
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ با اینکه خیلی کم پیداست ولی وقتی میاد اتاق چت با همه خوبه
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ اسم و فامیلشه
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ اواتارش عین بقیه آواتار مدیراست . امضاش هم خوبه از وبلاگش تبلیغ کرده
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ به خاطر درس و دانشگاه فعالیتش کمتر شده اونم طبیعیه
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ الان یادم نیس دقیقا
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ آره تو اتاق چت همیشه میاد دستمو میگیره .............
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه اصلا
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ پشتکار داره تو درساش
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ مادر زن ذلیل راستی کتاب " دفع توطئه های مادرزن" رو خریدی؟
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. تو اتاق چت میاد با هم میخندیم
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. بچسب به درس و دانشگاه. چت و مت رو ول کن
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ آره عکسشو برام فرستاده
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ زیاد تو اتاق چت نمیمونه باهاش صحبت کنم تا پی به افکارش ببرم
15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ انتخاب با خودش
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ بازم انتخاب با خودش
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ خبر ندارم
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ عالی
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ مادرزنش بعدش هم من
20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ تا حالا بهم قول نداده
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! چقدر تو تالار گردشگری پلاسی
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ مادرزن
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟ دستتو بده به دستم .............................. بقیه شو خودش میدونه
24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ آره
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست