0

میگو را این طوری هم تست کنید

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

میگو را این طوری هم تست کنید
چهارشنبه 27 اسفند 1393  4:23 PM

 
 
ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.
 


مجله زندگی ایده آل:
 

شریمپ رول

موادلازم:



  •    میگوی ریز پلویی: 500 گرم
  •    پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شده
  •    فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده
  •    جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم
  •    هویج: یک عدد، رنده شده
  •    ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده
  •    خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم
  •    سس خردل: دو قاشق غذاخوری
  •    سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
  •    سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل
  •    نمک و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه:

1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.

2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.

3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها