روش تهیه ماهی حلوا با سس پرتقال
شنبه 23 اسفند 1393 5:50 PM
روش تهیه ماهی حلوا با سس پرتقال ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
اونایی که دنبال تنوع در طبخ ماهی هستن ، این نوع رسپی سس ماهی رو هم امتحان کنن که عالییییییست...
طعمش ترش و شیرینه و من خوراکم این چاشنیست....
موادلازم...
ماهی حلوا یا هر نوع ماهی که دوست دارید
نارنج چهار عدد
رنده پوست پرتقال دو ق غ
شربت پرتقال چهار ق غ
زعفران دم کرده یک استکان و نمک .
اول از همه ماهی پاک شده و تیکه تیکه شده رو خوب بشورید و روی یک سینی یا دیس همه رو بچینید ، روی ماهی رو بوسیله قاشق زعفران بریزید بعد ماهی هارو برگردونید بازم زعفران بریزید . ماهی باید کاملا به زعفران آغشته بشه و بعد نمک بپاشین بزارید تا یک ساعت کنار باشه تا زعفران به خورد ماهی بره .
حالا رنده پوست پرتقال رو تو یه قابلمه کوچک با یک لیوان اب بزارید به مدت پنج دقیقه جوش بیاد بعد رنده هارو از صافی رد کنید و اب قابلمه رو خالی کنید بازم داخل قابلمه یه لیوان اب بزارید و بزارید پنج دقیقه جوش بیاد و باز خالیش کنید. سپس قابلمه رو خوب بشورید رنده ها رو بریزید داخلش نصف استکان زعفران و اب نارنج ها و شربت پرتقال رو اضافه کنید و بزارید یک ربع بجوشه بعد خاموشش کنید..
حالا تکه های ماهی رو خوب داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن بزارید تو پشقاب سرو و بالاش سس رو بزارید و نوش جان کنید...( پلوسبزی رو فراموش نکنید ماهی رو درکنارش میل کنید ).. پلوسبزی بالاش هم یه تیکه از این ماهی با سسش فوق العادست...
بچه ها معمولا با طعم ماهی مشکل دارن اما این ماهی چون مزه ملسی داره بچه ها اینو حتما میل میکنن ... نکته اگه دوست دارین ترش تر بشه و طعم شیرینیش کمتر بشه اب نارنج بیشتری اضافه کنید حتی میتونید قبل از سرخ کردن ماهی رو با اب نارنج و زعفران به مدت یک ساعت بخیسونید
منبع: دلگرم