آشنایی با روش تهیه گمج کباب - غذای محلی استان گیلان
شنبه 23 اسفند 1393 5:27 PM
آمادهسازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم
گردو:50گرم
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): يك پیمانه
پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
آب انار (ترش): 2قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمهای مناسب گوشتهای خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.
نكات:
1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میكنند.
3) برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه میكنند.
4) این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.
نوش جان
www.sooran.com