0

آشنایی با روش تهیه گمج کباب - غذای محلی استان گیلان

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه گمج کباب - غذای محلی استان گیلان
شنبه 23 اسفند 1393  5:27 PM

تغذیه > غذای اصلی - همشهری آنلاین:
این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 2 ساعت

مواد اولیه: برای 3 نفر

گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم

گردو:50گرم

سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): يك پیمانه

پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری

آب: نصف پیمانه

آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار كمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

نكات:

1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.

2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌كنند.

3) برخی افراد پیاز را رنده كرده و بعد به غذا اضافه می‌كنند.

4) این غذای خوشمزه را با كته سرو كنید.

 نوش جان

گمج کباب

www.sooran.com

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها