0

سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar
چهارشنبه 27 اسفند 1393  1:10 AM

سلام خدمت همه دوستان.تا حالا تو صندلی داغ و سوژه هفته شرکت نکرده بودم چون زیاد خوشم نمیاد از کسی سوالی بپرسم و طرف مقابل رو مجبور کنم که جواب بده،ولی سوژه شیوه اش با صندلی داغ خیلی فرق داره.این اولین باره که پست میزنم.بعضی وقتا فقط پستا رو میخوندم.البته الان پشیمونم و میگم ای کاش تو سوژه یکی دونفر شرکت میکردم .به اصرار اجی برخوار وبخاطر اینکه اجیم ناراحت نشن تو سوژه شون شرکت کردم ولی خداییش اجی بدموقعی رفتین سوژه شدین من چند روزه درگیرم و وقت نکردم ببینم کیا تو سوژه شما شرکت کردن و چی نوشتن،ان شاءالله سرفرصت میام میخونم،اگه به ساعت ارسال پست توجه کنین متوجه میشین تو خواب وبیداری پست زدم.امیدوارم اجی سلما و یکی دو بزرگوار دیگه ناراحت نشن ان شاءالله دوباره سوژه شدن حتما حتما میام و شرکت میکنم .خب بریم سروقت سوژه اجی برخوار عزیزم

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن.

اجی گلم که نیاز به معرفی ندارن ولی چشم معرفی میکنم برای معدود دوستانی که اجیم رو نمیشناسن.اجی برخوار،اجی سادات بدلی خودم ،دخترعمو بدلی خودم،مامان حسین کوچولو ومدیر تالار زن و ...

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟

اخلاق و رفتارشون عالیه
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟

نام شهری در اصفهان
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟

اواتارشون خیلی بهشون میاد .امضاشون متغیره،جملاتی که میزارن قشنگه
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟

قبلنا خوب بود ولی از وقتی مدیر شدن مدیریتی میان ومیرنwink
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟

تاپیکای جالبی میزنن معمولا پستهاشون رو دنبال میکنم این وقت شب حضور ذهن ندارم ولی این اخری خیلی بامزه و خاطره انگیز بود برام.شیوه بزرگ شدن ما:))
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟

بله چه جورم
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟

نه اصلا. ادم مگه از اجیش ناراحت میشه اونم از دست اجی بزرگترش(اجی خوشتون اومدکه چجوری گفتم ازم بزرگترین)
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟

مهربونن
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟...
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.

خیلی زیاده هر روز ما تو اتاق چت و صندوق پیام خاطره است.خنده دار ترینش اولین برخورد منو اجی برخوار تو اتاق چت بود که قضیه اش رو به خود اجی گفتمفقط اینو میتونم بگم که فکر میکردم اجیم اقاست بقیه اش رو شرمنده نمیشه گفت .یکی دیگه از خنده دارترین خاطره ها مربوط به روز عید غدیر بود که حاج اقا لطف کردن و لقب سادات بدلی به منو اجیم دادن خیلی قشنگ هردومون رفتیم تو حس و همراه با پذیرایی از دوستان در اتاق چت هدیه هم بهشون میدادیم ،اخر شب خودمم باورم شده بود که شاید هردو سادات باشیم وخودمون خبر نداشته باشیم
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.....

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟

اگه با حسین کوچولو باشن بله چون عکس حسین اقا رو دیدم در غیراینصورت نه .من همیشه اجیم رو به شکل اواتارش تصور میکنم به همون خانومی

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟

با بعضی هاش موافق و با بعضی هاش مخالف

15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟

با اجازه از اقای کیانی روابط عمومی.اجیم این سمت رو خیلی دوست دارن.بعد از کودتای اجیا همه اجیا از حس اومدن بیرون ولی اجی برخوار هنوزم تو اون حس موندن.به این جمله شون من کلی میخندیدم.با تشکر روابط عمومی پورتال راسخونcheeky

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟

بالا گفتم روابط عمومی

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟

خیلی زیاده.اجی برخوار،اجی سادات بدلی،اجی هزار سلام،و...

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟

خوب و محترمانه

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟

اگه حمل بر خودستایی نباشه باید بگم خودم و اجی سلما

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟

صد در صد

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!

اجی چقدر تو تالار مهدویت پست میزارین من همش وقتم داره به تشکر زدن از پستایی که شما تو تالار زدین میگذره

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟

هیچ کدوم تشکر نظارت

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟

سلام و احوال پرسی میکردم و مثل همیشه بهشون التماس دعا میگفتم

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟

صد در صد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57 mohsen_alavi f3080h517 borkhar shayesteh2000 sayyed13737373 09130670628 reza1020
دسترسی سریع به انجمن ها