پاسخ به:سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar
سه شنبه 26 اسفند 1393 8:43 PM
بنام خدا
ضمن تشکر از زحمات خواهر محترم برخوار مدیر محترم تالار زنان،به عرض برسانم که نظرات بنده از روی شناختی که از نوشته ها و تاپیک های ایشان بدست آوردم می باشد و امیدوارم مطابق با خصوصیات ایشان باشد و اگر هم نبود پیشاپیش عذر خواهی بنده را بپذیرند.
1- توی یک خط معرفیش کن. خواهر برخوار عضو فعال سایت و جدیدا هم مدیر تالار زن و زیر تالارها و همراه همیشگی خواهران عضو سایت راسخون.
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ بنظرم خوب است .
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ احتمالا نام شهر محل زندگی یا محل تولدشان که یکی از شهرهای استان اصفهان هست میباشد و حتما برای ایشان خوب بوده که انتخاب کرده اند.
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضاء ایشان جمله ایست که یکی از صفات خوب ایشان را میرساند و در قسمت زیر جمله هم حوزه مدیریت ایشان حک شده است و جالب است. آواتارش هم نشاندهنده خواهری محجبه و قطعا مورد علاقه ایشان و عالی هست.
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ تا جائی که بنده مشاهده کردم خیلی خوبه.
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ از وقتی مدیر تالار زنان شده تاپیک های زیادی در آن بخش داره از جمله حقوق زنان و اخبار زنان و اخیرا هم برترین مطالب تالار زن که بسیار جامع است.
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ موردی نبوده
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ خیر
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ فکر می کنم صبوری و توکل و تلاش زیاد ایشان .
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ دقیق نمیدانم
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. اگر اشتباه نکنم در اتاق چت جشن راسخون مطالب خنده دار داشتند.اگرچه خیلی دیر به جمع پیوستند و ظاهرا مریض بودند.
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. اگر چه کارشان زیاد هست ولی پیشنهاد می کنم حتما روزانه بازدیدی از مطالب سایت بکنند و در تاپیک هائی که برای زنان نوشته می شود فعالانه شرکت کنند.
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ بعید است.
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟به نظرم خیلی خوبه.
15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟چون خیلی خصوصیات ایشان را نمیدانم لذا همین مدیر تالار زن را که به ایشان سپرده شده خوب میدانم.
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟تالار زن و زیر تالارها.
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟خواهر برخوار
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟خوب بوده و بنده مورد بدی ندیدم.
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟به نظرم خواهران راسخونی باشند خصوصا خواهر سلما
20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟انشاالله
21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!خیلی به نوشته های بنده در مورد زنان سر زدی!!
22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟از خودش بپرسید بهتره.
23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش چی بود؟فقط روی مطالب خودش کار نکنه و مطالب دیگران را هم بررسی کنه.
24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟حتما
در پایان نظراتم با توجه به نزدیک بودن سال جدید آروزی موفقیت و سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان در تمامی مراحل زندگی و تمامی اعضاء محترم راسخون دارم و فرارسیدن عید نوروز را به همه عزیزان تبریک می گویم.