0

سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar

saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734

پاسخ به:سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar
یک شنبه 24 اسفند 1393  12:47 AM

سلام . قبلا اعتراف می کنم که شناخت کاملی از این خواهر بزرگوار ندارم - امتیاز ندادین هم ندادین

سؤالات:
1- توی یک خط معرفیش کن. متاهل-خانه دار-ومتولدسال 64 ، کارشناسی معارف اسلامی،راست دست - غذای مورد علاقه قورمه سبزی -الویه -ماکارونی- 206 هم دوس دارن÷- به بدمینتون هم علاقه دارن فکر کنم بازیگر محبوبشون سیدجواد هاشمی باشه - به رنگ های قرمز ، کرم و قهوه ای هم شاید علاقمند باشند(یک سطر شد؟)

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ چندبار تو اتاق چت گفتگوشون رو دیدم فکر کنم خوب باشه

3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ فکر کنم اسم یه شهرشون باشه

4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟جمله ای سنگین و عرفانی همراه با مسئولیتشون در سایت

5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ من زیاد به تالار زن سر  نه-می- زه- نم (اصلا تا حالا سر نزدم)

7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. زیاد آشنایی ندارم با هاشون

12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، اون بچه بیگناه رو اینقدر دعوا نکنن(البته لطفا)

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ این طراح سوال کیه؟

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ من به مردم چیکار دارم دیگه داری ....

15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ گفتگوی آزاد، چون خودشون علاقه دارن

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ گفتگوی آزاد - گردشگری(با اجازه آقای خدائی)

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ دیدم با اسم آبجی برخوار صدا می زنن

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ فکر کنم خواهر بزرگوار salma57 و دیگر خواهران اتاق چت

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟زیاد آشنایی ندارم با هاشون

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن! انقدر نماز جمعه نرید هر جمعه که دیگه لازم نیست!

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟ از اینا بیشتر می ترسه :عقرب-سوسک-مار-زنبور

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟ آخر من این طراح سوالو گیر میارم 

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ زیاد آشنایی ندارم با هاشون (انشاءالله که بله)

وبلاگ1.png (600×338)sign1.gif (240×50)وبلاگ1.png (600×338)

تشکرات از این پست
rasekhoon_m omiddeymi1368 f3080h517 ria1365 salma57 mobile_tablet zare58 siryahya ravabet_rasekhoon ali_kamali fatemeh74 shayesteh2000 mohsen_alavi 09130670628 reza1020 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها