0

سوژه هفته، (مدیر تالار زن)سرکار خانم borkhar

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:borkhar مهمان سوژه هفته
شنبه 23 اسفند 1393  12:10 PM

سؤالات:

1- توی یک خط معرفیش کن. آجی برخوار.

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ اخلاق و رفتارش بیست بیسته.
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ نام شهری در استان اصفهان.
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضا متغیر و همیشه جالب. الان دیگه نشان دهنده مدیریت آجی برخوار بر تالار زن هم هست.
5- فعالیتش به عنوان کاربر تو سایت چطوره؟ بسیار خوب. فعالیت آجی رو خیلی قبول دارم. کلا از لحن و طرز برخوردشون لذت می برم. کاش من هم  بعضی خصوصیات خوبی که آجی دارن رو یاد می گرفتم
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟  جدیدا تاپیک شیوه بزرگ شدن ما.

ولی کلا پست هاشون در اتاق چت رو خیلی دوست دارم و سعی می کنم تاپیک های دیگه ای که ایجاد میکنند یا پاسخ میدن رو دنبال کنم. گاهی با تشکر و گاهی بدون تشکر. 
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟  من کلا به همه زحمت میدم در انجمن. آجی هم مستثنی نبوده. دقیق نمیتونم بگم.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ گاهی از اینکه زود به زود در اتاق چت نمیومد ناراحت میشدم. ولی الان دیگه چون حس مدیریتی آجی رو گرفته نمیشه زیاد ازش توقع داشته باشم.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ اخلاق خوب و برخورد مناسب با کاربران
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ .....
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو. 
کلا هر روزی که با آجی تو اتاق چت گپ میزدیم شاد بودیم. ولی خاطره های جالبی با همدیگه داشتیم.

جشن هایی که تو اتاق برگزار میشد، کودتایی که هنوز هم که هنوز آجی برخوار تو حس مسئولیتش هست و گهگاه بهش اشاره می کنه .  روز عید غدیر که به دلیل عدم استقبال سادات، آجی برخوار سادات بدلی راسخون شدند وبه همه عیدی دادند. البته  هنوز هم سادات بدلی هستند (همراه با آجی نازنین) همه و همه خاطرات خوش هستند.
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. ........

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟  نه. مگر اینکه قبلش عکسشو بده ببینم.

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟   با اکثر صحبتهاش موافقم

15- به نظرت، اگر مسئول بود تو کدوم سمت بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟  روابط عمومی

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت  بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ با کسب اجازه از مسئول مربوطه ؛ مسئول روابط عمومی پرتال راسخون.

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آجی برخوار

18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟ خیلی خوب و منظقی و در کمال رعایت ادب و احترام

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ خودم و آجی نازنینwink

20- به قول هایی که میده عمل میکنه؟  بله.  ولی یه بار براش مشکلی پیش اومد نتونست تو جشنی که در اتاق چت برگزار شده بود به موقع برسه. بعدا معلوم شد دندونش درد می کرد. کلی هم اون روز نگرانش شده بودم.ولی وقتی پستش رو دیدم خیالم راحت شد.

21- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!  آجی همیشه خودش با محبتش منو شرمنده کرده. من چرا شرمنده اش کنم؟

22- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟  از تشکر نظارت پایین پست هاش

23- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش  چی بود؟  آجی بیا یه عکس دو نفری با بچه هامون بندازیم.

24- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟  صددرصد

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 f3080h517 alifanoodi borkhar rasekhoon_m saeidfarajpour ria1365 amirali123 siryahya mobile_tablet zare58 khodaeem1 ravabet_rasekhoon ali_kamali fatemeh74 shayesteh2000 mohsen_alavi reza1020 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها