مواد لازم برای تهیه نان همبرگر :
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
تقویت کننده آرد ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۴ پیمانه یا روغن مایع
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱.۵ پیمانه گرم
طرز تهیه نان همبرگر :
مایه خمیر را در آب گرم همراه شکر مخلوط کرده اجازه دهید جواب دهد در ظرفی مناسب ریخته کره یا روغن را اضافه کنید و نمک و تقویت کننده ارد و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد .
٨ دقیقه ورز دهید ١/۵ ساعت استراحت تا حجم ان دوبرابر شود.
از خمیر گلوله هایی برداشته در دست گرد کرده در سینی آرد پاشیده، خمیرها را به فاصله قرار دهید.
زیر و رویش را مخلوطی از آرد و آب خیلی دقیق با بورس مالیده ، کنجد پاشیده و در طبقه بالا فر داغ با حرارت ۴٠٠ درجه فارنهایت بپزید تا نانها طلایی و پخته شود.
نکته :
١ کاسه آب در طبقه زیر سینی نانها قرار دهید تا نان همبرگر مان خشک نشود .