0

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
سه شنبه 26 اسفند 1393  9:20 PM

خوشحال میشم تو سال جدید هم با این قسمت سایت همکاری داشته باشم درباره موضوعش هم فکر می کنم، البته بازهم با کمک دوستان مجازی گرامی. درباره امتیاز دهی نظر خاصی ندارم ولی اگه زیادتر بشه که بهتر میشه. ولی برای مدیر مبحث سخته که امتیاز بده، برای من که سخت بود شایدم چون بار اولم بود یه چیز دیگه قسمت چکیده مطالب هم تهیه کردنش سخت بود. البته هرکار سختی دلیل انجام ندادن نیست، من که تلاش خودمو کردم، امیدوارم خوب از کار دراومده باشه. تو این مباحث مدیران هم همچین بیکار نیستن باید مرتب سر بزنن، به نظرات کاربران پاسخ بدن، سوالات و موضوعات جدید مرتبط با موضوع اصلی مطرح کنن، در آخر هم امتیاز بندی کنن و چکیده مطالب آماده کنن.

برای امتیاز دادن، خُب دوستان زحمت میکشن وقت میگذارن میان وارد بحث میشن البته توقعی ندارن ولی خُب ....... . بازم هرجور صلاح می دونید.

اگه احتمالاً تو صحبت هام تناقض گویی احساس کردید باید بگم که اشتباه می کنید. هرچی به ذهنم می رسید نوشتم و به نظرم خوب بود.

اگه دیگه نیومدم، سال جدید رو به همه شما مدیران و کاربران و مخصوصاً پرسنل تالار صالحین تبریک و تهنیت عرض می کنم. ولی بازم سعی می کنم این آخر سالیه سر بزنم.

تشکرات از این پست
09130670628 shirdel2 omiddeymi1368 salma57 shayesteh2000 liasam nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها