پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
سه شنبه 26 اسفند 1393 9:15 PM
درباره نظر گذاشتن درسته که بهتره دست نویس باشه، اصلاً طرح صالحین یعنی هرکی بیاد نظر شخصی خودشو بگه. یا اینکه بره تحقیق کنه و بازم برداشت خودشو یا خلاصه تحقیقشو بگه نه واو به واو مطالب رو ارائه بده. درسته درباره بعضی موضوعات نمیشه نظر داد. یعنی سخته که نظر بدی حالا به هر دلیلی، مثلاً من علاقه ای به شرکت تو مباحث ساسی ندارم برای همین اگه خواستم شرکت کنم فقط کپی پست می کنم خودم نظری ندارم. کلاً خوبه نظر شخصی بگذاریم و دربارش بحث کنیم. اینطوری هم بیشتر با همدیگه آشنا میشیم اونم مجازی جوری که نه درست اسم و فامیل همدیگه رو می دونیم نه قیافه همدیگه رو دیدیم و می بینیم نه از سن و سال هم خبر داریم. هم می تونیم به همدیگه کمک کنیم تا مشکلات و اشکالات احتمالی همدیگه رو رفع کنیم.
حالا نه اینکه موضوعاتی بگذاریم که همه بتونه نظر شخصیشونو قرار بدن. همه باید بتونن درباره موضوعات مختلف از هر دری نظر بدن. نظر ندارن برن تحقیق و پژوهش کنن و مطالب جدیدی بدست بیارن. به نظرم اگه درباره مطالب جدید باشه، مثل مطالب علمی، اجتماعی، خانوادگی و از این قبیل که هرروز جدید میشه خوبه.
موضوعاتی که احتمال استقبال توش خیلی باشه. با تجربیاتی که در این سال بدست آوردیم می تونیم حدوداً تشخیص بدیم. البته آدم ها کلاً غیر قابل پیش بینی هستن ولی هرکسی یه علائقی داره اینکه چقدر بهش پایبند باشه باعث حضورش تو مباحث میشه. برای همین نمی شه به طور قطع و یقین گفت چه موضوعاتی خوب و پر بحثه.