0

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
سه شنبه 26 اسفند 1393  9:04 PM

سلام

با تشکر از مدیر محترم تالار و بقیه مدیران، که مدیریت بخش های مختلف رو بر عهده داشتن. این افتخار نصیب بنده هم شده و هفته پیش به کمک سایر کاربران و مدیران مبحثی رو به پایان رساندم. بار اولم بود ولی تجربه خوبی بود. من از طرف بسیج سرگروه صالحین پایگاهمون بودم ولی اون با این فرق داشت. که اونو به خاطر بی عدالتی های زیادی که توش بود رها کردم. خیلی بهم سخت گذشت.

کلاً سایت راسخون رو دوست دارم. تو روزهایی که اصلاً حال و حوصله هیچ کاری رو نداشتم فقط و فقط مشغول گشت و گذار تو این سایت بودم. دقیقاً یادم نیست از کی وارد مباحث صالحین شدم، ولی خوشحالم که با این بخش سایت هم آشنا شدم. تقریباً یه هفته فکر می کردم و مطلب جمع و جور می کردم و دو روز آخر هفته که اونم تقریباً وقت بیشتری داشتم تو مباحث شرکت می کردم و مطالبمو ارائه می کردم. البته گاهی دیر میومدم و میحث بسته میشد ولی کلاً دوست داشتم شرکت کنم. اوایل نمی دونستم امتیاز داره ولی بعداً فهمیدم. آخه قسمتی از سایت راسخون باشه و بدون امتیاز!!

چقدر تذکر شنیدم، و چقدر سعی کردم به کار ببندمشون، فکر کنم تونستم چون دیگه از تذکرات خبری نیست.

ولی این هفته خواستم زودتر بیام چون احتمال دادم آخر هفته نرسم.

تقریباً یه پست مشترک تو تمام مباحث می گذاشتم با عنوان تربیت خانوادگی. من به شخصه از نبود تربیت خانوادگی از طرفم تو زندگی مشترک ضربه های زیادی خوردم. خواستم تا اینجوری باعث بشم دیگران لااقل چنین اشتباهی رو نکنن و باعث آزار و اذیت مردم نشن. نمی دونم چقدر موفق بودم ولی سعی و تلاش خودمو کردم.

اینا رو گفتم که بگم: خوشحال و راضی ام که حضور در این بخش از سایت راسخون رو هم تجربه کردم. از نظرات دیگر کاربران و مدیران هم استفاده کردم. نظرات نوشتاری، تصویری و ... که تو پست هاشون قرار می دادن. خیلی هاشم ذخیره کردم، ( دوستان راضی باشید. ) چون ازشون خوشم میومد.

تشکرات از این پست
09130670628 shirdel2 omiddeymi1368 salma57 shayesteh2000 liasam nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها