0

مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
سه شنبه 26 اسفند 1393  12:43 AM

نقل قول liasam
باسلام خدمت همه دوستان راسخونی و تشکراز مدیریت محترم این تاپیک...........با اینکه مدت زمان زیادی نیست که توی بحث های این تاپیک شرکت میکنم ولی واسم مثل کلاس درسه! هرهفته چیزهایی زیادی یاد میگیرم ودر مورد موضاعات مختلف مطالعه میکنم!!...... نمیگم که نظرات شخصی کاملا درست هستند وبه تنهایی قابل استفاده عموم اند ولی گاهی توی بحث ها یسری متن کپی شده هست که خودش حدود یک صفحه میشه بدون هیچ طبقه بندی یا تغییر فونت یا سایز که شاید اصلاتوسط کاربراخونده هم نشه!!! ولی بعضی دوستان هم مطالبی را میزارند که واقعا جذابیت داره!!؟ فک میکنم اگه مطالبی که خیلی طولانی هستند وهیچ بازدهی ندارند اگه توسط مدیرحذف بشن خیلی پربارتر میشه... ........یه موضوع دیگه اگه میشه شروع مبحث 92 که درسال جدید هست رابا چندروز تاخیر بزارید تا بتونیم در بحث شرکت کنیم ....در آخر سال پراز نعمت وبرکت و خوشی وشادی وسلامتی رابرای همه راسخونی ها از خداوند متعال خواستارم.....موقع تحویل سال بنده را هم دعا بفرمایید......نوروز1394 بر همگی خوش

با سلام و عرض ادب و احترام؛

اینکه میفرمایید بعضی از پستهای کپیِ نامناسب اکثراً خونده نمیشه، به نظر خود من هم کاملاً درسته. ولی اینکه به طور 100 درصدی بخوایم منکر پستهای کپی-پیستی بشیم هم صحیح نیست. تا حدّی و با رعایت یه سری نکات، لازمه که چنین پستهایی هم در کنار پستهای دست نویس وجود داشته باشه. تشخیص اینکه یه پست بی بازده هست یا نه، کمی مشکله. ممکنه از نظر من، یه پست بی بازده باشه ولی از نظر خود شخصِ ارسال کننده پست، بی بازده نباشه. ولی مطمئناً پستهای نامناسب و طولانی و بی ربط رو که در درجه اول بدون هیچ رودرواسی حذف میکنم. نظر خود بنده، به نبود کامل پستهای کپی-پیست نیست، اما تعدادشون نباید از یه حدّی بیشتر بشه. چون بعضی از پستهای کپی-پیست واقعاً برای درک بعضی مفاهیم، لازمه و وجودشون هم مسلماً خالی از لطف نیست. دوستان در این خصوص، دقت لازم رو باید داشته باشن.

در مورد تأخیر مبحث 92 هم باید بگم، چندان جالب نیست. چون مباحث، در طول هفته برقرارند پس جای نگرانی نیست. امکان داره نیمه اول هفته فرصت نشه دوستان شرکت کنن ولی حتماً در روزای آخر هفته یه وقت خالی وجود خواهد داشت! إن شاء الله اولین مبحث در سال 1394 رو طبق روال گذشته، اجرا خواهیم کرد، امید است که مقبول افتد.

من هم از حضور گرم شما ممنونم و سال خوب و پر برکتی برای شما و خانواده محترمتان آرزومندم.

وَ مِنَ الله التوفیق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
liasam nargesi nargesza shirdel2 09130670628 salma57 shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها