پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
شنبه 23 اسفند 1393 11:07 AM
با عرض سلام و خسته نباشید.
ابتدا تشکر میکنم از مدیر محترم تالار صالحین که در طی این مدت که مدیریت این تالار رو به عهده گرفته اند خوش درخشیدند.
بنده از این تالار و مباحث و طرح ها راضی هستم فقط به ذکر چند مورد اکتفا میکنم.
در خصوص بحث امتیاز دهی نمی دونم این قسمت به عهده مدیر تالار می باشد یا مسئول طرح مربوطه. بهتر است امتیازات اگر توسط مسئول طرح داده می شود توسط مدیر تالار مورد ارزیابی و بررسی نیز قرار گیرد. گاهاً متوجه شدم که امتیازات به تناسب فعالیت کاربران نبوده است.
در خصوص قسمت چکیده مطالب که پس از اتمام مبحث توسط مسئول طرح مربوطه نوشته می شود هم یک پیشنهاد داشتم. خوبه که از دست نوشته های کاربران در قسمت چکیده نیز استفاده شود. کاربرانی که مطالب دست نویس خودشان را به نمایش می گذارند اغلب مطالب غنی می باشد که خوبه در قسمت چکیده مطالب نیز استفاده شود.
در خصوص موضوعات هم اگر از تمامی مطالب و موضوعات روز استفاده شود خیلی بهتر است. به عنوان نمونه هفته ی پیش 17 اسفند روز جهانی زن بود. خیلی دوست داشتم در طرح صالحین در این خصوص مبحثی اجرا میشد که نشد!
به هر حال این تالار در طی مدت فعالیت خود از جمله تالار های خوب و فعال راسخون می باشد که بنده از تمام کاربرانی که در مباحث این تالار شرکت نموده اند تشکر میکنم.
چشم برندار ازم می پاشه زندگیم