بهانه های تماشای ماهواره
پنج شنبه 21 اسفند 1393 2:18 PM
۱- برای سرگرم شدن و پرکردن اوقات فراغت ماهواره تماشا می کنم!
۲- برنامه های صدا و سیما جذاب نیست بنابراین ماهواره تماشا می کنم!
۳- شبکه های صدا و سیما قابل دریافت نیست!
پاســخ:
اگر یک لیوان نوشیدنی به شما تعارف کنند و بگویند این نوشیدنی بسیار خوش مزه است؛ فقط مقداری سم در آن ریخته شده، آیا آن را می نوشید؟اگر واقعا عطش داشته و خیلی زیاد تشنه باشید چطور؟ شاید بگویید: این چه سوالی است؟ معلوم است ما هر غذا یا هر نوشیدنی را نمی خوریم، ما مراقب غذای خود هستیم که مریض نشویم ،ما مراقب خوراک خود هستیم تا جسمِ سالمی داشته باشیم امّا مراقبِ چشمانِ خود نیستیم،مراقبِ چشمانی که هر چه ببیند بر روح و روحیه ما تاثیر می گذارند.چشمانی که هر چه ببیند بر افکار و اعتقادات ما تاثیر می گذارند.آنچه می بینیم، در واقع بر روی سرنوشت ما تاثیر می گذارد. ولی ما مراقب نیستیم.
از سایر بهانه های تماشای ماهواره می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۴- از برنامه های علمی استفاده می کنم!
اگر چه استفاده از برنامه های علمی یکی از بهانه های همیشگی استفاده از ماهواره بوده اما بخش بسیار ناچیزی از برنامه های شبکه های ماهواره ای به علوم مختلف می پردازد در واقع استفاده علمی تنها یک بهانه واهی است.
۵- برای استفاده از اخبار و اطلاعات روز ماهواره تهیه کرده ایم!
دریافت اخبار به عنوان یکی از دلایل استفاده از ماهواره مطرح می شود. این موضوع در دنیای کنونی با راه اندازی شبکه های متعدد صدا و سیما از جمله شبکه خبر و همچنین امکان دسترسی به سایت ها و خبرگزاری هایی که جزئی ترین اخبار را نیز پوشش می دهند کاملا منتفی است.این در حالی است که کارشناسان خبره می دانند، شبکه های خبری ماهواره ای اخبار را کاملاً جهت دار و به سمت منافع و سیاست های خود ارائه می دهند. تا آنجا که از ارائه اخبار کذب و تحریف شده نیز اِبایی ندارند.
۶- می خواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم!
یادگیری زبان انگلیسی از دلایل مطرح شده برای استفاده از شبکه های ماهواره ای است که در پاسخ باید گفت: کمتر کسی وجود دارد که از این طریق زبان آموخته باشد و امروز با وجود آموزشگاه های مختلف و نشریات و فیلم های متعدد آموزشی در سطح جامعه و آثار شوم تماشای شبکه های ماهواره ای این دلیل به هیچ وجه عقلائی نیست.