طرز تهیه فيله سالمون مخصوص شب عید
پنج شنبه 21 اسفند 1393 8:50 AM
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فيله سالمون :
فيله ماهى سالمون متوسط | 6 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
سیر | 4 تا 6 عدد |
* فلفل دلمه | 1 عدد |
فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
آبلیمو تازه | 3 قاشق غذا خوری |
* فلفل دلمه قرمز (و يا رب فلفل ... كه من از رب آن استفاده ميكنم )
طرز تهیه فيله سالمون :
فيله سالمون يكى از راحت ترين هاست كه من اغلب از روى تنبلى درست ميكنم.
مواد را در غذا ساز ريخته و خوب تركيب ميكنيم . و تكه هاى ماهى سالمون را با اين تركيب مرينيت كرده ، خوب ماساژ ميدهيم و براى چند ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم و حدود چهل دقيقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار مي دهيم .
فر را از قبل با حرارت بالا داغ ميكنيم و زمانى كه ماهى را درون فر قرار ميدهيم حرارت را روى 170 درجه سانتى گراد به مدت 30 تا 40 دقيقه قرار ميدهيم .
منبع : beryooni.com